Evergem zingt en swingt op 10 juli

Op zondagmiddag 10 juli vieren we het Feest van de Vlaamse Gemeenschap op het dorpsplein van Sleidinge. Evergem zingt en swingt op de tonen van 3 bekende artiesten: Chris Hageland, Gene Thomas en V!LT. Ook kan je genieten van gratis drank tijdens het happy hour, aangeboden door de gemeente.

Programma

  • 15 uur: Chris Hageland

Chris Hageland, bekend van zijn meezingers op de Gentse Feesten, steekt het vuur aan de lont. Als publiekstrekker op de Groentenmarkt doet hij ongedwongen zijn ding op het podium. 

  • 16 uur: Gene Thomas

Gene Thomas mag daarna het beste van zichzelf geven. Sinds zijn passage in het VTM programma 'Liefde voor Muziek' is hij niet meer uit de spotlights weg te slaan. Klassiekers als 'Voor haar', 'Wees van mij', 'Ik leef', 'Je weet niet half hoe mooi je bent', ... passeren allemaal de revue. Maak je klaar om luidkeels mee te zingen!

  • 17 uur: V!LT

Ambiance verzekerd met V!LT, de groep rond comedian Koen De Wulf en 3 andere aaibare mannen. V!LT heeft een stevige sound en speelt Nederlandstalige covers en eigen werk.

  • 17 tot 18 uur: happy hour

Gemeente Evergem trakteert op pintjes, wijntjes en frisdrank ter gelegenheid van de Vlaamse Feestdag. Kom mee klinken met ons!

In samenwerking met kermiscomité Sleidinge

www.feestrondomdepompe.be

Gepubliceerd op dinsdag 14 juni 2022 0 u.