Evergem en Voka Oost-Vlaanderen lanceren jobplatform

Samen met VOKA Oost-Vlaanderen lanceren we het online vacatureplatform 'JobsIn'. Zo maken we jobs in eigen streek zichtbaar en bekend. Werk vinden dicht bij huis was nog nooit zo eenvoudig. Het platform is een duwtje in de rug van de bedrijven met vacatures.

De krapte op de arbeidsmarkt is actueler dan ooit. Nooit eerder waren er zoveel mensen in Oost-Vlaanderen aan de slag en nooit eerder stonden zoveel vacatures bij bedrijven open. De vraag naar gemotiveerd personeel blijft erg groot.

NAAR HET PLATFORM

Vind de job van je leven

Op het platform JobsIn vind je een overzicht van de vacatures van Evergemse bedrijven. Snuister door de vacatures en vind de job van je leven! We zijn ervan overtuigd dat werken in eigen streek zorgt voor gezonde work-life balance, minder file en grotere welvaart. Alleen maar voordelen dus!

Vacatures invullen met lokaal talent 

Voor bedrijven is het platform een extra hulpmiddel om vacatures in te vullen met lokaal talent. Daarnaast versterkt het platform jouw employer branding en vergroot het de naambekendheid van je bedrijf. Bedrijven kunnen eenvoudig én gratis de koppeling met de vacaturepagina leggen.

Gepubliceerd op zondag 22 mei 2022 19 u.