Hondenclub Dog Tales

Welkom bij Hondenclub Dog Tales

Bij ons komen individuele aandacht en plezier voor zowel de hond als de geleider op de eerste plaats. Daarom dat wij er bewust voor kiezen een kleinschalige hondenclub te zijn die vertrekt vanuit een individuele begeleiding. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wij enkel zo de kwaliteit kunnen bieden die u nodig heeft bij het verder trainen van uw hond.

Tijdens onze groepslessen komen er allerlei oefeningen aan bod. Enerzijds gaan wij verder op de basistraining. De basisoefeningen worden verder uitgewerkt in moeilijkere omstandigheden en met meer afleidende prikkels. Maar telkens met oog voor de individuele noden van elke hond.

Daarnaast maken we tijdens de lessen ook ruimte voor fun-oefeningen. We werken aan de balans van de honden, laten ze allerlei zoekspelletjes doen … Zo leert u uw hond ook op een andere, speelse manier bezighouden.

Onze trainingsmethodiek is gebaseerd op motivatie en positieve versterking (belonen). Wij leren u de verschillende leerprincipes correct toepassen en geven u inzicht in hoe uw hond leert. Het goed kunnen begrijpen en interpreteren van het gedrag van je hond, leidt tot een betere relatie en een hond die met plezier leert.

Een vereiste om aan onze groepslessen deel te nemen, is dat u een individuele opleiding volgde bij een hondeninstructeur die een kwaliteitslabel heeft van Geert De Bolster en deze ook jaarlijks vernieuwd. Het kwaliteitslabel is namelijk uw garantie op een kwaliteitsvolle begeleiding bij de opvoeding van uw hond. U kan ons altijd contacteren om gegevens te krijgen van een hondeninstructeur in uw buurt.

Hopelijk tot gauw

Contactgegevens

Adres
Elslo 147, 9940Evergem (Kerkbrugge-Langerbrugge)
E
hcdogtales@gmail.com

Contactpersoon

Hoogewys Katrien