Dit moet je even lezen

Op 8 januari 2020 kreeg je voor de eerste keer een Burggrave Nieuwskrant in je brievenbus. Een krant met een interessante dorpsgenoot op de cover, korte nieuwsberichten en een kalender. We spelen met de krant heerlijk kort op de bal. Intussen bracht de postbode al 71 kranten naar je huis.

Bij de eerste krant zat ook een Burggrave Magazine. Een gratis tijdschrift vol warme verhalen, interviews en een wedstrijd.

Toen kwam het coronavirus. We leerden woorden als lockdown, knuffelcontact en social distancing. Een nieuw magazine schrijven was toen niet aan de orde. Daar was geen tijd voor. Ook later niet, toen onze gemeente plots een vaccinatietent mocht uitbaten.

De storm is gaan liggen. Het gewone leven is (bijna) terug. Je krijgt naast de tweewekelijkse nieuwskranten vanaf nu opnieuw een magazine in je brievenbus. Twee keer per jaar. Een keer in de lente en een keer in de herfst.

En de lente? Die start volgende week. Hou je brievenbus in de gaten!

Wedstrijd

Eerlijk is eerlijk. De winnaars van de vorige wedstrijd kregen een prijs. Proficiat Chris Van Gaever, Linda Jannes, Marianne Vervinckt Marie Claire Delariviere en Jochen Poelman (foto). Jullie winnen het boek ‘Guaranda’ van Jeroen Janssen. Veel leesplezier!

Gepubliceerd op vrijdag 17 maart 2023 10 uur