Eerste winnaars wedstrijd 'De 9 van Evergem'

Hubert Temmerman (Evergem-Centrum) en Sandra Patyn (Sleidinge) zijn de eerste twee winnaars van de zomerwedstrijd 'De 9 van Evergem'. Proficiat! Waag ook je kans! Spring in juli, augustus of september op je fiets, volg de fietsroute door onze dorpskernen en win een fietspakket. Veel succes!

STUUR JE ANTWOORDEN DOOR

Je stopt bij interessant erfgoed en rijdt via trage wegen. Je ontdekt de industriële sites en de natuur in de koppelingsgebieden. Molens, krulbollen, Luc De Vos, het mottekasteel en een miraculeus Mariabeeld vertellen je het verhaal van onze streek.

De fietsroute is 54 km lang en start aan het Kasteeldomein van Wippelgem. De app ‘De Fietskaart’ wijst jou de weg. Via de app krijg je onderweg extra informatie over interessante locaties. Je vraagt de route aan via de website van ‘De Fietskaart’.

Heb je liever een kaart op papier of wil je de route in verschillende etappes fietsen, haal dan een fiets- en wandelkaart in de bibliotheek of download de beschrijving.

Win mooie prijzen

De wedstrijd loopt van juni tot en met september. Elke maand loten we twee winnaars uit de deelnemers. Om te winnen moet je wel alle vragen juist beantwoorden. Begin oktober kiezen we dan nog een extra winnaar, die de beste / mooiste foto post op sociale media met de #wijzijnevergem én #de9vanEvergem. Neem onderweg dus enkele mooie foto’s. Veel succes!

Prijzenpakket

  • een E-bon van 10 euro
  • een knooppuntennetwerkkaart
  • een gsm-houder voor op je fiets
Gepubliceerd op vrijdag 1 juli 2022 0 u.