Vacature: coördinator Huis van het Kind (halftijds, contract onbepaalde duur)

Organisatieomschrijving

Gemeente en OCMW Evergem werken samen aan een optimale dienstverlening om het welzijn van de Evergemnaar op vlak van leven en werk te verbeteren.

Als coördinator Huis van het Kind bouw je mee aan een kindvriendelijk klimaat in de gemeente.

Functieomschrijving

Het Huis van het Kind is een laagdrempelige basisvoorziening waar (aanstaande) gezinnen met kinderen terecht kunnen voor alles wat met opvoeden en opgroeien te maken heeft. Het Huis van het Kind Evergem is een lokaal samenwerkingsverband dat verschillende partners binnen het kader van de preventieve gezinsondersteuning samenbrengt.

Als coördinator Huis van het Kind bouw je actief aan dit netwerk. Je zorgt voor de verbinding tussen alle partners, met als resultaat een vlotte en warme doorverwijzing voor de gezinnen. Je streeft een laagdrempelige en kwalitatieve dienstverlening na, met extra aandacht voor kwetsbare gezinnen. Je bouwt mee aan een kindvriendelijk klimaat in de gemeente, en schenkt hierbij aandacht aan participatie van zowel partners als ouders.

Het Huis van het Kind zal zich aanvankelijk vooral focussen op het ontwikkelen van een netwerk rond ouderschap, opvoedingsondersteuning en geestelijk welbevinden.

Als coördinator zet je het Huis van het Kind Evergem stevig op de kaart, zowel naar partners, andere diensten als gezinnen.

Meer informatie vind je in de infobundel.

Voordelen

  • Een halftijdse, boeiende job
  • Een geïndexeerde bruto maandwedde van ten minste 1230,39 euro
  • Maaltijdcheques
  • Hospitalisatieverzekering
  • Fietsvergoeding
  • Aantrekkelijke verlofregeling
  • Vorming, training en opleiding

Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 17 oktober 2019.


SOLLICITEER VOOR DEZE FUNCTIE