Clipdub

Je zag ongetwijfeld op social media wel al eens zo'n clipje passeren: een groep mensen die op een bekende song een andere clip hebben gemaakt waarbij ze de tekst 'meelippen' alsof ze zelf de artiesten zijn. Dergelijke video's worden 'lipdubs' genoemd. Ze zijn doorgaans het resultaat van een toffe activiteit dat (afhankelijk van doel en het budget) onder leiding van een video-liefhebber of een professioneel team tot stand kwam. CLIPDUB behoort tot deze laatste categorie, maar gaat budgetvriendelijk een eind verder.

In functie van het eindresultaat zijn er in de montage van de clip verschillende opties en/of extra's mogelijk. Zowel op vlak van video (animaties, speciale effecten) als op vlak van audio (studiotechniek, afmixen, effecten) zijn de mogelijkheden volledig afstembaar op het beschikbare budget. Zo kun je bv. een totaal andere tekst inzingen op een bestaand nummer... Of gewoon zelf een rap verzinnen op een beat die we speciaal voor jou maken... 

Bedrijfsfeestje? Teambuilding? Club-activiteit? Geen probleem!
Ook particulier: vrijgezellenavond, verjaardagsfeest, noem maar op. Wij maken er samen iets leuks van en zorgen voor een blijvende herinnering! Contacteer ons voor meer info. 

Contactgegevens

Adres
Pastorijstraat 34, 9940Ertvelde
G
0486 141 148
E
info@clipdub.be
W
www.clipdub.be
Organisatietype
Entertainment, activiteit

Contactpersoon

Engels Johan

Openingsuren

Op afspraak