Cinema Westside: Film Fest Gent On Tour: Stan & Ollie (Engeland, 2019)

Stan en Ollie, beter bekend als Laurel en Hardy, is het grootste komische duo dat Hollywood gekend heeft. Met een gouden tijdperk op zak, besluit het duo jaren later hun triomfantelijke afscheidstournee te plannen in Groot-Brittannië en Ierland. Ondanks de druk die op hen ligt wegens een hectisch schema weten ze met de steun van hun echtgenotes hun status veilig te stellen bij het aanbiddende publiek.

Release 13 maart 2019 - Engeland (2019)

Duur: 98 minuten – geen pauze

John C. Reilly, Danny Huston, Shirley Henderson

Elke derde dinsdag van de maand kan je een exclusieve avant-première meepikken.

Gedurende het jaar komen talloze films in de reguliere bioscooproulatie die in aanmerking zouden komen voor een plek op het Film Fest Gent, maar die omwille van de timing niet geprogrammeerd kunnen worden. Het gevarieerde aanbod bevat zowel werk van gevestigde waarden als van aanstormend talent. Welke films het worden, zal telkens een maand op voorhand bekendgemaakt worden.

Gedreven door de wens om filmcultuur het hele jaar door op de agenda te zetten, bouwt de organisatie met Film Fest Gent On Tour aan een netwerk van Vlaamse vertoners en distributeurs dat de kwaliteitscinema bij een ruim publiek kan promoten. Film Fest Gent On Tour wordt ook gedragen door het brede vertonersveld in het Vlaamse gewest.

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Vriendenprijs: 5 euro, Kortingsprijs (groepen, -26j): 6 euro

Waar

Organisatie

Cultuurcentrum Evergem

Filter op categorie