Cinema Westside

In Cinema Westside kan je elke dinsdag afwisselend een bekende (Vlaamse) film, een arthouse titel, een documentaire en sporadisch een (rock)opera meepikken. Voor de allerkleinsten vertonen we opnieuw twee films op zondagnamiddag. Ook de samenwerking met Film Fest Gent On Tour zetten we verder. Je krijgt elke derde dinsdag van de maand een exclusieve avant-première.

Aangezien de digitale projectie ons toelaat om korter op de bal te spelen, wachten we de recente releases af om je de beste films van het moment voor te schotelen.

Wil je op de hoogte blijven van het programma? Abonneer je gratis op de nieuwsbrief @cultuurcentrum via www.evergem.be/nieuwsbrief

WELKE FILMS KAN IK ZIEN? KOOP EEN TICKET

 

Hoe bestel je een ticket?

Transcript:

Dit videofragment beschrijft hoe je een zetel kan reserveren aan de hand van screenshots van de website. Je hoort Sabine Martens, administratief medewerker bij Cultuurcentrum Evergem. Tijdens de eerste twintig seconden van het filmpje kiest Sabine een stoel. Telkens als ze neerzit verschijnt er een tekst: "Zit je straks hier?", "Of hier?", "Of liever hier?".

Voor mensen met een auditieve handicap zijn er ondertitels.