Caboor & Zonen

Caboor en zonen is sinds jaar en dag gevestigd in Evergem. Oorspronkelijk gestart in de Mithremstraat als de eenmanszaak Willy Caboor en uitgegroeid tot het familiaal aannemersbedrijf Caboor en zonen, heden gevestigd in de Buntstraat en met jarenlange ervaring in de aanleg van de wegenis voor tankstations.

Private bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor het uitvoeren van werken zoals hieronder kort beschreven. Meer info en fotomateriaal vindt u op onze website.

Opritten, terrassen en private parking.

U kan bij ons terecht voor het aanleggen van uw oprit, terras of private parking. Deze kunnen volledig volgens uw wensen uitgevoerd worden, zowel in niet-waterdoorlatende verhardingen als in waterdoorlatende materialen. Zoals beton, betonklinkers, kleiklinkers, keramische tegels, natuursteen, kasseien, grind al dan niet geplaatst op gravelplaten, grasdallen......

Regenwaterputten, septische putten, rioleringen.

Wij plaatsen regenwaterputten, septische putten. Wij plaatsen de afvoerbuizen, infiltratiebekkens, splitsen rioleringen...of kunnen voor u de nodige grondwerken uitvoeren voor het aanleggen van wadi's, grachten voor opvang regenwater op privaat terrein. 

Afsluitingen.

Wij plaatsen afsluitingen zowel in geplastificeerd gaasdraad, als houten afsluitingen en betonnen afsluitingen.

Contactgegevens

Adres
Buntstraat 94, 9940Evergem
Provincie
Oost-Vlaanderen
Land
België
T
093573654
E
caboor.zonen@skynet.be
W
https://caboorenzonen.be/
Organisatietype
aannemer parking & opritten

Contactpersoon

Openingsuren

  • zaterdag gesloten
  • zondag gesloten