Burggrave nieuwskrant en magazine vanaf januari

Ons vertrouwde infoblad Burggrave kreeg een nieuw kleedje. Er valt vanaf nu tweewekelijks een kleine 'Burggrave nieuwskrant' in de Evergemse brievenbussen. Bovendien krijgen alle Evergemnaren ieder seizoen nog een uitgebreid 'Burggrave magazine' er bovenop.

Burggrave nieuwskrant 

De 'Burggrave nieuwskrant' bestaat uit 4 pagina's. De nieuwskrant bevat uitsluitend korte nieuwsberichten en kalenderitems, telkens over een periode van twee weken. Op deze manier kunnen we onze inwoners kort op de bal informeren. De eerste nieuwskrant valt op 8 en 9 januari in de Evergemse brievenbussen.

Burggrave magazine

Naast de nieuwskrant, valt ieder seizoen nog een uitgebreid 'Burggrave magazine' in de brievenbus. In dit magazine ligt de focus op duiding, achtergrond en verdieping van de dienstverlening. Het magazine krijgt vaste rubrieken. Het eerste boekje valt op 4 en 5 maart in de Evergemse brievenbussen.

Beide uitgaves worden gedrukt op een matte, duurzame papiersoort.

Ander gemeentelijk drukwerk

Ook de andere uitgaves van het gemeentebestuur, zoals de Sportwegwijs, de seizoenbrochure en Jef worden gedrukt op deze nieuwe papiersoort. Deze uitgaves blijven behouden.

Blijf op de hoogte

De nieuwskrant krijg je niet meer toegestuurd via deze nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief versturen we enkel nog de magazines. Wil je ook digitaal op de hoogte blijven van het Evergems nieuws? Abonneer je dan op op een van de themanieuwsbrieven via evergem.be/nieuwsbrief

Gepubliceerd op dinsdag 7 januari 2020 10.23 u.