Brandweerzone zoekt 92 vrijwilligers

Brandweerzone Centrum bestaat uit 13 posten die samen 18 gemeenten beschermen.De zone is op zoek naar 92 brandweermannen (m/v/x) die als vrijwilliger het korps willen versterken. Interesse? Dien je kandidatuur in voor 21 oktober 2019.

Wat doet een brandweerman (m/v/x)?

De opdrachten van de brandweer zijn heel verscheiden. Elke dag is anders. Een brandweerman blust niet alleen branden, maar helpt ook bij verkeersongevallen en springt in de bres voor mensen en dieren in nood. Ook bij ongevallen, een bevrijding van personen, overstromingen, gaslekken, verdrinkingen, vervuiling en wespennesten wordt er een beroep gedaan op de brandweer.

Geen nine to five

Als vrijwillig brandweerman heb je geen nine to five job. Dit betekent concreet dat je heel flexibel moet zijn en dat je bereid bent om 's nachts en in het weekend permanentie te verzekeren.

Interesse?

  • Dien ten laatste op 21 oktober 2019 uw kandidatuur in via sollicitaties@bwzc.be
  • Voeg bij je kandidatuur een kopie van je identiteitskaart, een kopie van je rijbewijs B, een kopie van jouw federaal geschiktheidsattest, een uittreksel uit het strafregister, je motivatiebrief en je curriculum vitae.
Gepubliceerd op woensdag 18 september 2019 13.55 u.