Bier- en whiskyproeverij Sleidinge - Bierhuis Het Vermaek - Ankeravond On Tour

Het Anker On Tour trekt naar Sleidinge (Evergem). Voor deze Ankeravond zijn we te gast bij Bierhuis Het Vermaek, al 4 jaar op rij verkozen tot beste café van Evergem. Hier voelen jong en oud zich thuis en helpt uitbater Gerd je graag wegwijs door het ruime en wisselende aanbod aan speciaalbieren. Een Ankeravond is veel meer dan een bier- en whiskyproeverij. Verwacht je aan een interactieve totaalbeleving waarbij je ten volle kunt proeven en ontdekken. Zowel de gekende als minder gekende Ankerbieren komen aan bod, met telkens een uniek bier van het seizoen. Iedereen kent natuurlijk Gouden Carolus Tripel, maar kun jij het smaakprofiel definiëren en de 4 verschillende kruiden herkennen? Weet je ook hoe we op basis van dit bier prijswinnende Belgische whisky stoken? Onder leiding van de sympathieke Bert Mattys leren zelfs de grootste kenners nog bij!

Laat je begeleiden en ontdek de wondere wereld van bier en whisky op een originele manier. Proef van vakmanschap en traditie in een aangename tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes.

Reserveren noodzakelijk, schrijf je snel in via www.hetanker.be/evenementen

Ga naar de Facebookpagina van Brouwerij het Anker om het fotoalbum van Het Anker On Tour en de reacties van de eerdere deelnemers te bekijken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00

Waar

Bierhuis Het Vermaak

Contact

Organisatie

Brouwerij Het Anker