Betaal minder voor groene stroom via groepsaankoop

Wil jij besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee met de elfde groepsaankoop voor groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Met deze groepsaankoop ondersteunt de provincie haar inwoners bij de overstap naar groene en scherp geprijsde energie. Door een grote groep geïnteresseerden samen te brengen, kan Provincie Oost-Vlaanderen een lage prijs bedingen voor groene elektriciteit en gas. De leverancier die tijdens de energieveiling op 1 februari de beste prijs kan bieden, is de winnaar. Hoe meer deelnemers, hoe groter de korting. Bedrijven, zelfstandigen en verenigingen met een beperkt verbruik kunnen ook deelnemen.

Inschrijven

Wil jij meedoen met deze groepsaankoop? Schrijf je dan vóór dinsdag 1 februari 2022 in. Dit is gratis en volledig vrijblijvend. 

Je krijgt een persoonlijk aanbod met een prijs, berekend op jouw opgegeven verbruik. Vind je het voorstel interessant? Dan accepteer je het aanbod tot en met 30 april 2022. De provincie regelt de overstap naar je nieuwe leverancier.

INSCHRIJVEN

Hulp nodig?

Hulp nodig bij je inschrijving? Dan kan je terecht bij het Energieloket. Maak een afspraak en breng je laatste jaarafrekening mee. Daarop staan alle gegevens die we nodig hebben.

MAAK EEN AFPSRAAK

Gepubliceerd op maandag 8 november 2021 0 u.