GO! Kunstacademie De Poel afdeling Beeldende Kunsten Evergem

GO! Kunstacademie Beeldende en Audiovisuele Kunsten l De Poel - Afdeling Evergem 

Het deeltijds kunstonderwijs (DKO)

Het DKO is ‘aanvullend’ onderwijs dat zich richt tot gemotiveerde kinderen, jongeren én volwassenen. Een schooljaar loopt van begin september tot eind juni, de inschrijving gebeurt per schooljaar, alle leerlingen schrijven zich ieder jaar opnieuw in. 

Beeldatelier voor kinderen van 6-11 jaar

(2u per week) 

Heb je een hoofd vol gekke ideeën, hou je van tekenen, schilderen, bouwen, boetseren? Heb je zin om mee op reis te gaan in de magische kunstwereld van vroeger en nu? Zin om de mooie verhalen achter kunstwerken te ontdekken? Wil je je fantasie , uitvindingen en creativiteit los laten ? Op een andere manier leren kijken naar de dingen? Leren kijken hoe dingen echt in elkaar zitten met lijnen, kleuren, vormen,... Dan is het Beeldatelier zeker iets voor jou! 

Beeldatelier voor jongeren, van 12-17 jaar

( 4u per week)

Ga samen met je leeftijdsgenoten op een spannende ontdekkingstocht in de wereld van de kunsten. We bieden een ruim aanbod: tekenen, schilderen, design, architectuur, boetseren, textiel, digitale beeldverwerking, assembleren en nog veel meer. Je mag van alles proeven, zo ontdek je het brede spectrum van de beeldende kunsten. Door de verscheidenheid aan technieken en door het experimenteren met allerlei boeiende materialen, zal je stilaan een eigen stijl leren ontwikkelen. Je krijgt professionele begeleiding om je eigen creativiteit op te tillen en zo de artiest helemaal in je wakker te maken. 

Volwassenen, vanaf 18 jaar

(4u per week)

De opleidingen die wij aanbieden zijn veelzijdig. Tekenkunst, Schilderkunst, Levend model, Vrije grafiek.

Iedereen kan starten in een eerste jaar, zonder voorkennis. Elke leerling evolueert op zijn of haar eigen tempo. Door de jaren heen worden onze leerlingen ondergedompeld in de wereld van de beeldende kunsten; staps-gewijs leer je experimenteren en inhoudelijk werken. Contact met het werk van diverse kunstenaars scherpt je visie en voedt je inspiratie. Je verwerft inzicht om een door-dachte keuze te maken over wat het best bij jouw persoon-lijkheid past. Ook uitstappen naar tentoonstellingen over actuele of klassieke kunst horen daar bij. Als jij jouw opleiding succesvol afrondt ontvang je een officieel bewijs van de behaalde competenties. 

Contactgegevens

Adres
Burggravenlaan 12, 9940Evergem
G
0472229387
E
info.beeld@kunst-academie.be
W
www.kunst-academie.be
Organisatietype
Deeltijds Kunst Onderwijs

Contactpersoon

Moens Rose