KLJ Ertvelde

Wij zijn KLJ Ertvelde en we bestaan al meer dan 85 jaar! Hier zijn we best wel trots op. Vroeger was er een strikte scheiding tussen meisjes en jongens, maar hier is nu niets meer van te merken. We zijn een hechte vriendengroep. Het uniform heeft wel duidelijk zijn sporen nagelaten en geeft ons een eigen identiteit op de zomerse sportfeesten. In de zomer zijn er heel wat repetities waarbij we oefenen voor de sportfeesten. We nemen dan deel aan een zestal sportfeesten.

28 augustus 2022 organiseren we ons eigen (regionaal sportfeest). Iedereen welkom!


We hebben 3 leeftijdsgroepen, -12 , +12 , +16 

Op vrijdagavond (19:30) en zondagmiddag (14:00) worden onze leden aan het lokaal verwacht waar de activiteiten worden georganiseerd door de leiding. We doen zowel activiteiten in en rond het lokaal zoals een bosspel, quiz, pleinspelen, casino- avond en nog veel meer. We doen ook activiteiten op verplaatsing zoals schaatsen, cinema, zwemmen, pretpark... Elke zomer gaan we ook op kamp met iedereen.

We organiseren een tal van evenementen zoals een 2 jaarlijkse ouderavond, een spaghettiweekend, een Geitenwollensokkentocht in samenwerking met de Landelijk Gilden.

Maar ook onze jaarlijkse kermis het eerste weekend van oktober. Hier komt heel wat volk naartoe en dat vergt dan ook inspanning, samenwerking en hulp van jong en oud.

Contactgegevens

Contactpersoon

Claeys Amber