Naar inhoud

Yoga & Health Ilse

Beheer

Yoga & Health Ilse focust op yoga, sport en gezondheid. Zo is er iedere dinsdagavond een yogales voor volwassenen in Belzele en wordt een aanbod kinderyoga binnenkort opgenomen.

Yogalessen kunnen ook op vraag of individueel georganiseerd worden. Voorbeeld in een bedrijf voor de werknemers, in een school of kinderopvang voor de kinderen of voor jezelf , gericht op een specifieke wens.

Een nieuw project is Relax in de klas. Een initiatief die leerkrachten opleidt in ontspanningstechnieken. Deze technieken kunnen ze toepassen in hun lessen waardoor kinderen (maar ook de leerkrachten) efficiënter gaan werken, beter geconcentreerd en gemotiveerd blijven en de lessen weer leuk worden om te volgen én te geven !

Yoga & Health Ilse organiseert ook regelmatig workshops rond allerhande thema's ivm voeding, gezondheid en een hollistische levenswijze. Zo is er o.a. een workshop gezonde tussendoortjes, een interactieve quiz gezond afslanken en een workshop natuurlijke verzorging waar je zelf je produktjes kan maken. Ook hier kan altijd op vraag en wens gewerkt worden!  

Als laatste hebben we nog een sportles Tacoyo. Een intervaltraining op muziek die werkt op conditie en kracht maar tevens focust op adem, yoga en ontspanning. In Nederland is deze sportles uitgeroepen tot de meest complete groepsles met een zeer hoog anti-stress gehalte. Deze les is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar.

Contact

Grieten Ilse
Hekstraat 43
9940 Evergem
tel. 0499 31 42 99