Naar inhoud

Foodtruck Kokeneteke

Beheer Foodtruck Kokeneteke

Onze foodtruck is een professionele rollende keuken en heeft een unieke, nostalgische uitstraling waar het concept “Kokeneteke” volledig tot zijn recht komt. Alle herinneringen die we hadden van ons “Kokeneteke” spelen, komen in onze foodtruck voor. Het resultaat is verbluffend! Hij is voorzien van alle professionele apparatuur en volledig volgens de hygiënecode (HACCP) ingericht.

Hij ademt sfeer en gezelligheid uit en met onze visie “Het oog wil ook wat” krijgt uw event,  festival of feest er zeker een bezienswaardigheid bij.

Met onze foodtruck richten we ons graag op foodfestivals, festivals en events zodat daar ons concept volledig tot uiting kan komen.

Daar we vinden dat elke eetgelegenheid een plezier moment moet zijn komen we ook graag naar jullie thuis. Van een intiem tuinfeestje, 'kinder’ verjaardagsfeestje tot… babyborrel, communiefeest, lentefeest, jubilee, sportevenement.  Kortom met oog voor uw wensen en die van uw gasten  maken wij van elk feest een onvergetelijke beleving met  onze passie voor kwaliteit en gezelligheid.

Contact

Dewoyer Nico
Achterstraat 1B
9940 Evergem
tel. 0494 891 879