Naar inhoud

Anti-aging & Beauty Imperia Esthetica

Beheer Anti-aging & Beauty Imperia Esthetica
Imperia Esthetica

is een schoonheidsinstituut met een compleet gamma aan verzorgingen en specialisatie in ANTI-AGING. Centraal staat de productlijn van MILA D'OPIZ, gekend om haar kwalitatief hoogstaande verzorging, aangevuld met het make up gamma van LOOKX.

Je kan er terecht voor gelaatsbehandelingen, lichaamsverzorging, manicure en pedicure én make-up maar ook voor de nieuwste behandelingen met de VENUS SWAN waarbij we werken op anti-aging, huidversterking en huidverstrakking, cellulitisvermindering, enz. Zowel jezelf verzorgen, pro actief om veroudering af te remmen, als actief werken op anti-aging behoren tot de mogelijkheden!

IMPERIA ESTHETICA is gevestigd in het centrum van Belzele, met parkeerplaatsen achteraan op de binnenkoer. Er wordt gewerkt op afspraak om de rust, privacy en discretie van elke bezoeker te garanderen.

Meer info op de website, telefoon of email. Een vrijblijvende afspraak voor info is ook mogelijk... Aarzel niet en ontdek het Anti-Aging & Beauty Center Imperia Esthetica in het centrum van Belzele.

 

Contact

VandeGehuchte Wendy
Belzele Dorp 24
9940 Evergem
tel. 0497 635 658