Naar inhoud

Het lunchcafé

Beheer logo

Het lunchcafé wordt een ontmoetingsplaats waar food & drinks centraal staan. Reeds vroeg in de morgen bereiden wij met liefde de dagverse producten in een lekker ontbijt, gezonde lunch of een zoethoudertje. We bieden u graag een ruime keuze aan luxe broodjes, salades, pasta’s, huisgemaakte burgers en wisselende suggesties … U kan dagelijks (behalve op woensdag) doorlopend bij ons terecht, want wij sluiten de keuken niet!

In de zomer is het heerlijk vertoeven op ons gezellig terras. U vindt ook zeker een lekker drankje in onze drankenkaart: van biertje tot frisdrank tot wijntje! Een aperitiefje met een lekker hapje mag zeker niet ontbreken en voor de kleintjes voorzien we mini-menu-tjes en een speelhoekje.

U kan uw tafel én uw gerecht reserveren via onze website zodat u uw lunch in uw lunchtijd perfect rustig kan komen nuttigen. Indien tijd u ontbreekt om te blijven lunchen bij ons, bieden wij een ruim assortiment meeneemgerechten aan. Dit gaat van broodjes, salades, pasta’s tot zoete snacks en dagverse huisgemaakte soep!

Het Lunchcafé is dé perfecte plaats om een gezellige tijd door te brengen onder  vrienden, collega’s of familie! Het is tijd om te genieten! Tot binnenkort... @ het lunchcafé !

Ann en Frank

Contact

Hanselaer Ann
Havenlaan 62
9060 Zelzate
tel. 0485/790 248