Naar inhoud

Fotografie Suys

Beheer Fotografie Suys

Visie

Fotografie... een passie, een doel in het leven, een erg belangrijk deel van mijn leven.

Het vereeuwigen van een uniek moment en er steeds met een glimlach kunnen naar terugblikken.

De zwangerschap en geboorte, de spontaniteit van een kind, geluk van een mens, liefde en verbintenis tussen twee geliefden, familiegeluk. Allemaal mooie momenten die elkeen in z’n leven mag doormaken.

Maar hoe vaak wordt dit écht vastgelegd...

Iemand laten lachen is meestal niet moeilijk, evenals een pose laten aannemen. Maar wat schuilt er werkelijk in die persoon, hoe breng je iemand zijn karakter naar voren, hoe laat je een foto duidelijk maken wie die persoon écht is?

Het antwoord voor mij...spontaniteit...laat iemand zich goed voelen in z’n omgeving en tracht dit vast te leggen. De uitstraling van zo’n foto spreekt boekdelen.

 

 

Studio

Onze fotostudio heeft een oppervlakte van ongeveer 50 vierkante meter. Een afgesloten ruimte waar fotograaf en klant samen in alle rust kunnen werken aan een op maat gemaakte reportage. Indien u dit wenst kan u er van kledij veranderen en je make–up aanpassen.

U maakt via mail of telefonisch een afspraak voor de gewenste fotoreportage. Enkele zaken worden reeds dan besproken zoals of het voor een studio– of buitenreportage is, de kleur en genre van de kledij, attributen,...

Op de dag van de reportage wordt u ontvangen in de studio waar u een formulier dient in te vullen met ondermeer uw persoonlijke gegevens.

Na een informatief gesprek over hoe de fotoshoot zal verlopen worden de foto’s genomen, wat ongeveer een uur in beslag neemt. Indien de reportage buiten gebeurt, wordt naar de lokatie gereden om aldaar de foto’s te maken.

De mogelijkheden van afwerking worden aan de hand van de uitgebreide collectie uitgestalde showmodellen (fotobox, dépliants, albums, fotokaarten en ontwerpen, canvassen, vergrotingen) besproken.

Afhankelijk van de formules die u koos zullen verdere keuzes dienen te worden gemaakt voor het opmaken van kaarten, albums, boxen, enz. Nadat alles is overlegd, wordt het materiaal besteld en volledig op maat naar uw wensen afgewerkt.

 

Contact

Suys Virginie
Hazegrasstraat 4
9940 Evergem
tel. 09 265 19 01