Naar inhoud

Discobar Tom

Beheer Discobar Tom

Professionele discobar en totaalorganisatie van uw event.

OVER ONS

Disobar Tom zorgt er graag voor dat uw genodigden nog lang over uw feest zullen napraten. Met onze professionele discobar creëren wij al van bij het binnenkomen de juiste sfeer! 

Meer dan 15 jaar ervaring vertaalt zich in een professionele en persoonlijke aanpak zodat u onbezorgd naar uw feest kan toeleven.

ONZE TROEVEN

Een feest wordt pas een succes wanneer alles goed zit: een knappe locatie, sfeervolle decoratie, lekker eten, mooie kledij, enzovoort. Maar wat uw gasten zich achteraf vooral herinneren is de muziek en de ambiance! Reden genoeg dus om de muziek naar ieders wens te maken! En hiervoor hebben wij heel wat troeven in huis:

  • Discobar Tom weet door zijn jarenlange ervaring een publiek onmiddellijk in te schatten en te ‘bespelen’. Het gaat er immers niet om welke muziek je zélf graag hoort als DJ, maar welke muziek je publiek wil horen.
  • Wij houden rekening met de verschillende leeftijden van uw gasten. Want ook oudere gasten hebben recht op amusement, niet?
  • Onze professionele geluids- en lichtinstallatie wordt aangepast aan de ruimte, het soort feest en de verwachtingen van u als klant.
  • Onze all-in formule zorgt ervoor dat u voor geen financiële verrassingen komt te staan.
  • Goede afspraken maken goede vrienden, dus voorbereiding is voor ons even belangrijk als voor jullie. Ook de avond zelf communiceren wij voortdurend met de andere medewerkers op uw feest: uitbater van de zaal, obers, fotograaf, cameraman, ceremoniemeester, ... 
  • Tom volgde een opleiding ‘Organisator van Evenementen’ om u als klant nog beter te kunnen bijstaan in al uw organisatorische vragen.
Discobar Tom ... dáár zit muziek in!!!

Contact

Van der Vennet Tom
Hoeksken 74
9940 Evergem (Centrum)
tel. +32 (0)497 038 116