Naar inhoud

The Maple

Beheer The Maple

Een Meetjeslands biercafé waar u kan genieten van Chimay van 'tvat, of een van de andere 140 bieren. In de zomer kan je genieten van een deugdoende fietstocht of wandeling in de omgeving. Om af te sluiten met een ijscoupe of huisgemaakte snack.

"The Maple" kan door haar vrijheid en ongebondenheid u een mooie waaier van lekkere en soms wel moeilijker te vinden bieren aanbieden.

“The Maple” werd opgebouwd in het jaar 1985 en wordt momenteel door de 5de eigenaars uitgebaat.

Door onze eigen voorliefde voor "het bier" en alles wat ermee samenhangt, zijn wij dan ook steeds in de weer met onze zoektocht in Bierland.

Enkele gevolgen van deze speurtocht vindt U dan ook in 't café, zoals de steeds wisselende 5de kraan, een aanbod van nieuwe bieren die resulteert in een steeds toenemende bierkaart.

We zijn ook trots op onze bierkaart en op het aanbod, het leek ons dan ook gepast om bij de bierkaart een woordje van uitleg te verschaffen.

Want waar wij als Belgen wel een beetje meer chauvinistisch mogen op zijn, is onze wereldvermaarde biercultuur, het zou kunnen dat men in het buitenland soms meer weet over ons bier dan wijzelf, dus blader eens rustig in ons boek en als U vragen of opmerkingen heeft, laat U horen !

Jeroen&Kathleen

Openingsuren

  • Maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 14.30 uur
  • Zondag vanaf 10 uur

 

Contact

Niessen Johan
Stoepestraat 50
9940 Evergem
tel. 09 344 46 14