Naar inhoud

Lenoren Graphics

Beheer Lenoren graphics

P R O M O - P R O M O - P R O M O - P R O M O - P R O M O - P R O M O

De eerste 100 WEBSITES  maken we volledig GRATIS *!

Wij zijn goed in websites maken!
Om ons zelf te promoten maken we de eerste 100 websites VOLLEDIG GRATIS !
We hebben nu al een 20-tal kwaliteitsvolle websites gemaakt (gratis)
zie www.lenoren.be en klik op referenties

* De enig kost is voor uw domainnaam (7 tot 10 EURO/jaar) en hosting (50 tot 55 EURO/jaar), inclusief email en CMS om zelf de inhoud van uw website te onderhouden of aan te passen; ons werk is gratis!

Interesse? E-mail ons..

-----------------------------------------------

Web Design
Cool graphics, dynamische pagina's, flashy, interacief, zijn de ingredienten voor een goede website. Ook programmeren van database gestuurde webtoepassingen. Website die u zelf gemakkelijk kan wijzigen, zonder technische kennis, dankzij het inhoudsbeheerprogramma JOOMLA, waarvoor wij ook templates maken.

Video & Flash animaties
Geanimeerde, interactieve websites trekken meer aandacht en houden uw bezoekers langer vast. Plaats een bedrijfs filmpje op uw site. Of waarom uw bezoeker niet eens een spelletje laten spelen op uw website, waar ze ook nog iets kunnen mee winnen en uiteindelijk in uw zaak terecht komen? Allemaal mogelijk. 

E-Commerce
U kan starten met een eenvoudige online-shop met catalogus, winkelmandje en kassa en uitbreiden tot een heuse e-shop met online transacties en credit card checking, orderverwerking, facturatie....

Hosting
Wij zorgen er niet alleen voor dat uw website steeds online is, maar ook voor hoge snelheid en voldoende ruimte en bandbreedte. Voor bedrijven die hun eigen domeinnaam, e-mail met Exchange en website willen beheren.

Domeinregistraties
Lenoren Graphics registreert voor u Belgische, Europese en internationale domeinnamen aan de laagste prijs. Ook subdomeinen en forwards naar uw gratis webruimte zijn optioneel mogelijk. Zie ook www.lenoren.com

Multimedia
Wat op internet kan, kan ook op CD-ROM: bedrijfs- of produkt presentaties, Power-Point, catalogi, educatie, spelletjes...

Apps en mobile internet
Vandaag gaat de trend naar mobile. Daarom maken we ook versies van uw website die aan de smartphone aangepast is. Speciale apps programmeren? kan ook.

Consulting
Voor u zich in deze jungle waagt kan u zich gewoon eens vrijblijvend laten informeren of een uitgebreide analyse laten maken van wat u zoal nodig hebt.

Financiering voor startups
Starten met een zaak? Wat is nodig? Geld! Doorvoor kunnen startups rekenen op CROWDFUNDING via www.startgeld.be en een gratis website!  

Bel 0489 / 45 00 00

 

Contact

Meulenberg Yves
Overdam 1A
9940 Evergem (Belzele)
tel. 0489 450 000