Anti zwerfvuilactie

Het is jammer dat we ze nodig hebben, maar tegelijk zijn ze broodnodig en we zijn ze eeuwig dankbaar: de vrijwilligers die zwerfvuil opruimen. Ook jij kan je steentje bijdragen, want we gaan samen op pad om zwerfvuil te ruimen. Zaterdag 3 oktober van 9 tot 12 uur.

Het is niet omdat er geen vuilnisbak in de buurt is op het moment dat je blikje leeg is, dat je het dan maar op straat of in de gracht moet gooien. Afval verwerken kost geld, daarom moeten we samen proberen om minder afval te produceren. Afval op straat gooien kost extra geld en het is bovendien nog eens slecht voor het milieu en de dieren. Neem je afval dus mee en gooi het in de vuilnisbak.

Samen in actie!

Wie zijn toch die mensen die hun afval op straat gooien? Terwijl iedereen wel minstens twee vuilnisbakken staan heeft in huis en er ook openbare vuilnisbakken zijn. We gaan samen de strijd aan tegen het zwerfvuil.

  • zaterdag 3 oktober van 9 tot 12 uur
  • start aan gemeentelijk magazijn, Oostveld 2 (Sleidinge)
  • wie kan brengt zijn eigen materiaal mee (grijper, handschoenen)
  • goodiebag voor elke deelnemer, er worden ook 10 E-bonnen verloot
  • inschrijven is verplicht en kan tot 29 september

SCHRIJF JE IN VOOR DE OPRUIMACTIE IN SLEIDINGE

SCHRIJF JE IN MET JE EIGEN BUBBEL

Schrijf in via Evergem Info, T 09 216 05 00

We houden het veilig en verdelen ons in kleine groepen. Als je in groep op pad gaat, draag je een mondmasker en hou je 1,5 meter afstand (behalve met je gezinsbubbel). Al het afval wordt opgehaald en verzameld aan het gemeentelijk magazijn.

Gepubliceerd op woensdag 9 september 2020 0 u.