Naar inhoud

Nieuwjaars Aperitiefconcert Harmonie Guy Duijck

Deze informatie is niet meer actueel!

Traditiegetrouw zet Harmonieorkest Guy Duijck feestelijk het jaar in gang met het Nieuwjaars Aperitiefconcert. Het programma bestaat uit een frisse afwisseling van harmoniewerken, lichtere muziek en enkele bekende werken. Mis ook het optreden van het GEJO (Groot-Evergems JeugdOrkest) niet.
Na het concert wordt u een gratis aperitief aangeboden.

Het kalenderjaar 2017 loopt op zijn einde en Koning Winter maakt zijn intrede. Hoewel het buiten steeds kouder wordt, stijgt de temperatuur in ons repetitielokaal. Het Nieuwjaars Aperitiefconcert komt dichterbij en de muzikanten van harmonieorkest Guy Duijck zijn druk in de weer om het beste van zichzelf te geven op zondag 14 januari 2018.

Ook dit jaar brengen we voor u een gevarieerd programma met enkele typische harmoniewerken afgewisseld met lichtere en bekende stukken. We hopen alvast dat ‘The Curse of The Mermaid’ van Thomas Doss en ‘Artis Calambria’ van Carlos Marquez u zal kunnen bekoren.

Samen met u, kijkt ook de harmonie uit naar het gastoptreden van het GEJO, het Groot-Evergems JeugdOrkest. Voor hen is dit Nieuwjaarsconcert een feesteditie. GEJO viert zijn 5-jarig bestaan en zal bijgevolg ook voor de vijfde maal aantreden op ons nieuwjaarsconcert.

Traditiegetrouw kunt u nadien terecht in de foyer van het cultuurcentrum voor het aperitief om op die manier samen met vrienden, familie en de muzikanten nogmaals het glas te heffen op het nieuwe jaar.

Wanneer

  • zondag 14 januari 2018
    van 11.00 uur tot 13.00 uur

Prijs

15,00 euro (17 euro aan kassa - 6 euro voor kinderen tot 12 jaar)

Waar

Cultuurcentrum Evergem - Stroming
Weststraat 31 9940 Evergem (Sleidinge)

Reservatie

Contact

Kalender Aanraden