Naar inhoud

Film Fest Gent On Tour in Cinema Westside - Lucky (USA 2017)

Deze informatie is niet meer actueel!

Gedurende het jaar komen talloze films in de reguliere bioscooproulatie die in aanmerking zouden komen voor een plek op het Film Fest Gent, maar die omwille van de timing niet geprogrammeerd kunnen worden. Gedreven door de wens om filmcultuur het hele jaar door op de agenda te zetten, bouwt de organisatie met Film Fest Gent On Tour aan een netwerk van Vlaamse vertoners en distributeurs dat de kwaliteitscinema bij een ruim publiek kan promoten. Film Fest Gent On Tour wordt ook gedragen door het brede vertonersveld in het Vlaamse gewest. Het gevarieerde aanbod bevat zowel werk van gevestigde waarden als van aanstormend talent.

Lucky is een oude eenzame cowboy. Hij rookt, lost kruiswoordraadsels op en dwaalt rond in een stadje ergens in het midden van de woestijn. Hij brengt zijn dagen door met het veranderen van de wereld in zijn lokale stamcafé en diner. Hij rebelleert tegen alles en vooral tegen het verstrijken van de tijd. 

De zwanenzang van ieders favoriete karakter-acteur Harry Dean Stanton. Eén van de weinige hoofdrollen uit zijn indrukwekkende carrière. Met ook David Lynch in een gastrol. Cultacteur en hoofdrolspeler Harry Dean Stanton overleed afgelopen september. Stanton werd geboren in 1926 en zijn carrière beslaat meer dan 60 jaar en ruim 100 films en 50 tv-afleveringen. Zo speelde hij onder meer rollen in ‘Cool Hand Luke’, ‘The Godfather Part II’, ‘Alien’, ‘Repo Man’, ‘Paris, Texas’ en ‘The Green Mile’. Dit jaar was hij nog te zien in de serie ‘Twin Peaks’. Hij werd 91 jaar oud.

Film van van John Carroll Lynch 

Prijs

  • Basisprijs: 7 euro
  • Kortingsprijs met Vriendenpas: 5 euro
  • Kortingsprijs zonder Vriendenpas: 6 (-26j en groepen vanaf 12 personen)

Duur: 86 minuten

www.filmfestival.be 

Wanneer

  • dinsdag 16 januari 2018
    van 20.00 uur

Waar

Cultuurcentrum Evergem - Stroming
Weststraat 31 9940 Evergem (Sleidinge)

Reservatie

Contact

Kalender Aanraden