Naar inhoud

The Black Orchestra Project

Deze informatie is niet meer actueel!

Serveer de beste coverband van het Meetjesland samen met het hipste fanfareorkest van Oost-Vlaanderen in een arrangement voor 50 muzikanten door een zotte dirigent. Op smaak brengen met klank en licht in ware proms-stijl.

The Black Men staan erom bekend dat ze publieksverwenners zijn. Hun successen liegen er niet om, neem nu bijvoorbeeld het jaarlijkse optreden op het Veerleplein tijdens de Gentse Feesten, waar telkens honderden fans zich verzamelen om te baden in ambiance en uitstekend gebrachte popmuziek die rockt, swingt, juicht en ontroert.

Onder impuls van onze dirigent hebben we hen weten te overtuigen om een grote productie op stapel te zetten waarbij ze zich laten begeleiden door een groot orkest. Spreekt vanzelf dat ze dan hun beste repertoire boven halen, maar ook verrassende muziek die beroep doet op bijna epische arrangementen, nummers van wie de fans achterover zullen slaan!

Het wordt een historisch evenement voor Sleidinge en verre omstreken, een sfeerspektakel dat geen enkele liefhebber van de betere pop, rock, funk en ballads mag missen. Tickets kosten 20 euro en er is ook een VIP-arrangement aan 50 euro met speciale ontvangst om 19 uur met hapjes, cava en Augustijn. Het voorprogramma begint om 20 uur en wordt gebracht door de kersverse en piepjonge huisband van De Ideale Wereld, de drie MUDA-supertalenten van Creatif Mindz.

www.fanfaria.be 

www.theblackmen.be 

www.creatifmindz.com 

Wanneer

  • zaterdag 18 november 2017
    van 20.00 uur tot 23.00 uur

Prijs

20,00 euro (Standaard ticket = concert en afterparty. VIP-arrangement = 50 euro: ontvangst om 19 uur door fanfare in het Mudaz café, waar je verwend wordt met hapjes verzorgd door traiteur Delmoor en de betere drankjes.)

Waar

Evenementenhal Muda Kunstencentrum
Hofbilkstraat 21 9940 Evergem

Reservatie

Kalender Aanraden