Naar inhoud

Evergem Verschiet! Atelier Geluid: laat het Evergem van 2050 weerklinken - GEANNULEERD

  • Wat zijn de typische dorpsgeluiden in 2050?
  • Hoe klinkt een dag uit het leven van een Evergemnaar?
  • In deze ateliers denken we na over de nieuwe huis-, tuin- en keukengeluiden die in Evergem zullen weerklinken. We zoeken manieren om deze geluiden na te bootsen en vervolgens op te nemen in onze eigen bibstudio.

Gratis, maar reserveren in verplicht en kan via www.evergemverschiet.be 

De 5 atelierreeksen sluiten we af met een bootcampweekend waar er kruisbestuiving tussen de verschillende ateliers plaatsvindt. Je kiest de ateliers die jou interesseren en met welke technieken je aan de slag wil. Kom je slechts één keer, dat kan. Volg je alle ateliers rond een zelfde thema of volg je verschillende thema’s, dat kan ook. Voorkennis is nooit een vereiste.

Ateliers Evergem Verschiet!

Op basis van een selectie van thema’s waarvan de Evergemnaar droomt voor 2050, worden er artistieke en digitale ateliers uitgewerkt. Elke reeks bestaat uit voortbouwende sessies die begeleid worden door kunstenaars, artiesten, creatieve­lingen en makers uit verschillende disciplines. Je kiest zelf de thema’s die jou interesseren en met welke technieken je aan de slag wil. In de ateliers maken we originele en digitale creaties die het Evergem van de toekomst zichtbaar maken.

in samenwerking met Field Communication, met de steun van Cultuurconnect

Wanneer

  • woensdag 07 maart 2018
    van 19.00 uur tot 22.00 uur
  • woensdag 28 maart 2018
    van 19.00 uur tot 22.00 uur

Prijs

Gratis

Waar

Bibliotheek Evergem
Bibliotheekstraat 12 9940 Evergem (Centrum)

Reservatie

Contact

Kalender Aanraden