Naar inhoud

Frank Vander linden (muziek)

Duur: 90 minuten - geen pauze

Frank Vander linden, stichtend lid van De Mens, kan het ook alleen. Dat bewees hij in 2009 en 2010 met zijn zeer succesvol solodebuut ‘Frank Vander linden’ – met daarop ‘In de walszaal’ – en de bijbehorende, vijftig optredens tellende tournee.

Dat bewijst hij begin 2018 nogmaals met een nieuw, voldragen soloalbum, en talrijke intieme concerten. Een nieuwe manier om de songschrijver en vertellende muzikant Vander linden van dichtbij te leren kennen.

Bekijk alvast een filmpje

Prijs

  • Basisprijs: 16 euro
  • Kortingsprijs met Vriendenpas: 14 / 8 euro (-26j)
  • Kortingsprijs zonder Vriendenpas: 14,50 (groepen vanaf 12 personen) / 9,50 euro (-26j)

www.frankvanderlinden.be 

 

Frank Vander linden: Een nieuw jaar, een nieuwe Frank

Frank Vander linden, stichtend lid van De Mens, kan het ook alleen. Dat bewees hij in 2009 en 2010 met zijn zeer succesvol solo-debuut 'Frank Vander linden' (met daarop 'In de walszaal') en de bijbehorende, vijftig optredens tellende tournee.

Zonder De Mens schrijft en speelt hij bedachtzamer. De teksten krijgen nog meer aandacht, het bij momenten virtuoos akoestisch gitaarwerk  springt naar voren.

De solo-artiest is zuinig op zichzelf: de trein genaamd De Mens blijft doorjagen (nu al 25 jaar), en buiten de 'Alles wat ze doet'-EP (met “Liefde komt vanzelf”) en losse optredens wordt het gegeven Frank-alleen-met-gitaar niet uitgemolken.

Maar: begin 2018 komt er iets nieuws. Het nieuwe, voldragen solo-album 'Nachtwerk', en talrijke optredens, waarvoor Frank weer helemaal alleen de baan opgaat, met nieuwe nummers, oudere nummers, verrassende covers en bitterzoete levensverhalen. Een nieuwe manier, kortom, om de songschrijver en vertellende muzikant Vander linden van dichtbij te leren kennen.

 

Wanneer

  • vrijdag 27 april 2018
    van 20.00 uur

Waar

Cultuurcentrum Evergem - Stroming
Weststraat 31 9940 Evergem (Sleidinge)

Reservatie

Contact

Kalender Aanraden