Naar inhoud

MULTIVERSE - Smells Like Circus - Louis Vanhaverbeke (performance)

Deze informatie is niet meer actueel!

65 minuten - geen pauze

I.s.m. Kunstencentrum Vooruit en Circuscentrum

Cultuurcentrum Evergem slaat opnieuw de handen in elkaar met Kunstencentrum Vooruit en Circuscentrum om van de derde editie van het circusfestival ‘Smells Like Circus’ een daverend succes te maken. Voor het volledige programma van ‘Smells Like Circus’, surf naar www.vooruit.be

Louis Vanhaverbeke

Louis Vanhaverbeke is een geval apart. Choreograaf, performer, rapper, multifunctionele DJ, objectenmanipulator, bricoleur of nutty professor?

‘MULTIVERSE’ is een alternatief scheppingsverhaal zoals je nog nooit eerder zag, met een levend kleurenwiel, plastieken emmers, frisbees, huisraad en andere brol. Ronde geluidsdragers bepalen de beat, Vanhaverbeke kaatst met argumenten, schuurt zijn lyrics af, klapt de gedachten in tot een uitvouwset. Hij pompt de beste hits naar boven (Alicia Keys!), borstelt referenties eraf tot de gedachten stuiteren en je zo een nieuwe dimensie inwaait.

Vanhaverbeke is geen circusartiest, maar ‘MULTIVERSE’ ademt wel de ziel van circus uit: in ambacht, risico, magie, verwondering. Laat je meeslepen in dit bijzondere universum en we garanderen dat je neuriënd de zaal buitenkomt.

www.campo.nu 

Prijs

  • Basisprijs: 14 euro
  • Kortingsprijs met Vriendenpas: 12 / 10 euro (-26j)
  • Kortingsprijs zonder Vriendenpas: 12,50 (groepen vanaf 12 personen) / 10 euro (-26j)

Deze voorstelling kreeg het kwaliteitslabel UITSCHIETER, waarmee relatief onbekende pareltjes in de kijker gezet worden. UITSCHIETER helpt je een keuze te maken uit het ruime en gevarieerde Meetjeslandse podiumaanbod en nodigt uit tot ontdekken. Mét een gerust hart, want alle voorstellingen werden afzonderlijk geselecteerd door de Meetjeslandse programmatoren. Kwaliteit gegarandeerd!

 

Wanneer

  • donderdag 18 januari 2018
    van 20.00 uur

Waar

Cultuurcentrum Evergem - Stroming
Weststraat 31 9940 Evergem (Sleidinge)

Reservatie

Contact

Kalender Aanraden