Naar inhoud

Imagine Toi - Julien Cottereau (Frankrijk) (humor)

Deze informatie is niet meer actueel!

80 minuten - geen pauze

Onheilspellend gerommel.  Een vreemd personage, gekleed in een te korte broek en grappige hoed, wordt naar de coulissen verwezen om er te gaan vegen. Tot hij ontdekt dat hij wordt gadegeslagen.

‘Imagine Toi’ is een innemende en gelauwerde solovoorstelling  van Julien Cottereau,  jarenlang de clown-mimespeler uit 'Saltimbanco' van  Cirque du Soleil.

Met een precisie van mime, beweging en geluidjes creëert Julien een eigen wereld van gekke monsters en spokende prinsessen. Geen decor, geen accessoires, geen kunstgrepen. Als hij iets nodig heeft, vindt hij het uit. Met zijn immens talent steelt hij vakkundig de show. Uniek!

Bekijk alvast een filmpje

Bezetting

Julien Cottereau (spel), Erwan Daouphars (regie)

Prijs

  • Basisprijs: 14 euro
  • Kortingsprijs met Vriendenpas: 12 / 7 euro (-26j)
  • Kortingsprijs zonder Vriendenpas: 12,50 (groepen vanaf 12 personen, leden OPENDOEK) / 8,5 euro (-26j)

www.juliencottereau.canalblog.com 

 

Deze voorstelling kreeg het kwaliteitslabel UITSCHIETER, waarmee relatief onbekende pareltjes in de kijker gezet worden. UITSCHIETER helpt je een keuze te maken uit het ruime en gevarieerde Meetjeslandse podiumaanbod en nodigt uit tot ontdekken. Mét een gerust hart, want alle voorstellingen werden afzonderlijk geselecteerd door de Meetjeslandse programmatoren. Kwaliteit gegarandeerd!

Wanneer

  • donderdag 19 oktober 2017
    van 20.00 uur

Waar

Cultuurcentrum Evergem - Stroming
Weststraat 31 9940 Evergem

Reservatie

Contact

Kalender Aanraden