Naar inhoud

Man met hoed - Circuswerkplaats Boost (Nederland) (circustheater)

Deze informatie is niet meer actueel!

65 minuten - geen pauze

Voor iedereen vanaf 9 jaar

‘Man met hoed’ is een veelgelaagd spektakel met verrassende circusskills, fysieke en visuele hoogstandjes. Boost is één van de aanvoerders van de nieuwe lichting circustheater die gestaag de theaters verovert met hun magisch-acrobatische voorstellingen.

Een man ligt in de deuropening met een krant over zijn hoofd. De fles binnen handbereik. Dan begint de krant duidelijk een eigen leven te leiden en ook de hand die de fles wil pakken, lijkt niet bij de man te horen. In een decor vol verrassende perspectieven duiken uit alle hoeken van het huis vijf mannen met zwarte bolhoeden op. Zonder een woord te wisselen, zijn ze afwisselend elkaars evenbeeld, aanvulling en tegenstander. De vergelijking met de absurdistische schilderijen van René Magritte is nooit ver weg. 

Regisseur/theatermaker Jakop Ahlbom maakt beeldend, fantasievol theater, waarin hij elementen uit mime, dans en illusionisme combineert tot een unieke theatertaal. Het menselijke onvermogen vertaalt hij naar surreële situaties met humoristische kanten waardoor de kijker continu op het verkeerde spoor gezet wordt.

Hier is alvast een filmpje

Bezetting

Galatée Auzzaneau, David Mupanda, Marius Pohlman, Aurel Renault, Marieke Thijssen (spel), Jakop Ahlbom (regisseur)

www.cwboost.nl 

Bekijk het volledige familieprogramma in de online familiefolder

Wanneer

  • zaterdag 14 oktober 2017
    van 19.00 uur

Prijs

10,00 euro (5 euro (-26 jaar))

Waar

Cultuurcentrum Evergem - Stroming
Weststraat 31 9940 Evergem

Reservatie

Contact

Kalender Aanraden