Naar inhoud

Deux Sans Trois - 'TYPO' (circustheater)

Deze informatie is niet meer actueel!

‘TYPO’ is verrassend, hedendaags circustheater. Met een mix van straffe jonglerie, acrobatie, betoverende muziek, vloeiende dans en poëzie brengen ze hun verhaal, met een vleugje drama en een goede dosis humor.

In 'TYPO' ondervinden de vier personages aan den lijve de invloed van de groep op hun doen en laten: je bent wat de anderen jou laten zijn. Ze pushen elkaar, lopen elkaar in de weg en werken soms verrassend goed samen. Ze proberen er ondanks (of dankzij?) de anderen het beste van te maken.

Een typemachine, een oude LP van de ‘king of rock and roll’ en vioolcomposities door Jef Hendrikx vormen de soundtrack van de voorstelling. Acrobaten Annemie Pierlé, Hanna Mampuys en Toon Van Gramberen creëren de beelden bij de muziek. Maar de rollen liggen niet vast en de grenzen van hun talenten worden opgezocht. Wat gebeurt er als een acrobaat een zangsolo brengt of een muzikant het hoofdpersonage wordt in een acrobatisch nummer?

Op het ritme van een typemachine ontwikkelt zich een verrassende circustheatervoorstelling waarin het zelden gaat om de ‘circustrucs’. De voorstelling onderscheidt zich onder meer door het authentieke spel van de vier, waardoor het publiek onvermijdelijk meegaat in hun verhaal. Deux Sans Trois maakt kleine verhalen groter, mooier en absurder.

Laat je charmeren door dit prettig gestoorde kwartet, dat noch drama, noch slapstick schuwt!

Bezetting

Hanna Mampuys, Toon Van Gramberen, Annemie Pierlé, Jef Hendrikx (spel), Bram Dobbelaere, Randi De Vlieghe (coaching)

https://www.evergem.be/file_uploads/114841.jpg

Wanneer

  • zaterdag 12 december 2015
    van 19.00 uur

Prijs

8,00 euro (5 euro (-26 jaar))

Waar

Cultuurcentrum Evergem - Stroming
Weststraat 31 9940 Evergem

Reservatie

Contact

Kalender Aanraden