Circus Ronaldo - SWING (circustheater)

Hartelijk welkom in de tent op het grasplein in Muzenhoek achter het cultuurcentrum.

Groots spektakel en kleine knipogen, swingende tonen en een vleugje verleiding. Vergeet eventjes de rodeneuzenclown, met 'SWING' maakt Circus Ronaldo een voorstelling die niet in één vakje te stoppen valt.

Nestel je neer in onze tent, schuif wat dichter tegen je geliefde aan en laat een zoetgevooisde stem je meevoeren naar de jaren '40, terwijl de ooh's en aah's je om de oren vliegen.

Geloof ons vrij, het zestal van 'SWING' zal je niet alleen charmeren met hun humor en doldwaze fratsen, maar je ook verliefd laten worden op hun ongekunstelde authenticiteit.
Laat je omhullen door de warmte, de speelsheid, de heerlijke dynamiek en frisse opgewektheid van Circus Ronaldo's jonge garde, en ontdek het circus zoals niemand je het ooit eerder toonde…

Nanosh Ronaldo behoort tot de zevende generatie van een bijzondere circusfamilie. Met de voorstelling 'SWING' opent hij een nieuw hoofdstuk in een lange geschiedenis van spektakelmakerij en keert Nanosh Ronaldo terug naar de formule van het oude circus en de carnivale.
Deze voorstelling zal niet te zien zijn op de gekende festivals of grote theaterhuizen. Net zoals bij de grootvader van Nanosh Ronaldo zal de voorstelling in karavaan aan 25km per uur van dorp tot dorp trekken voor een exclusief tournee.

Duur: 2 x 45 minuten

Bezetting
Nanosh Ronaldo, Corneel Didier, Laure Osselin, Kimi Hartmann, Rozálie Havelková, Jason Van Lith (spel)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €; -26 jaar: 12,00 €

Waar

Organisatie

Cultuurcentrum Evergem