KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Voorstelling 'Kontrol' + workshops / Compagnie Krak en CC Evergem ism GO! Kunstacademie Evergem (6 tot 12 jaar) UiT Vlieg activiteit: KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Voorstelling 'Kontrol' + workshops / Compagnie Krak en CC Evergem ism GO! Kunstacademie Evergem (6 tot 12 jaar)

6-12 jaar Het is weer zover: Kunstendag voor Kinderen! Voor deze editie slaat gemeente Evergem en de GO! Kunstacademie de handen in elkaar. Meer informatie is te vinden op de website: https://www.cultuurcentrumevergem.be/kunstendag-voor-kinderen Per kind kan er één ouder meekijken naar de theatervoorstelling van Compagnie Krak en betaalt daarvoor 5 euro. Dit om zoveel mogelijk kinderen de

Het is weer zover: Kunstendag voor Kinderen! Voor deze editie slaat gemeente Evergem en de GO! Kunstacademie de handen in elkaar. Meer informatie is te vinden op de website:
https://www.cultuurcentrumevergem.be/kunstendag-voor-kinderen

Per kind kan er één ouder meekijken naar de theatervoorstelling van Compagnie Krak en betaalt daarvoor 5 euro. Dit om zoveel mogelijk kinderen de kans te geven mee te doen aan de Kunstendag en de voorstelling best werkt met een mix van kinderen en volwassenen. Interesse om met meer volwassenen te komen kijken, dan kan je je naam doorgeven op de wachtlijst. Élk kind is welkom om gratis deel te nemen aan de voor- of namiddagsessie, om 10 of 14 uur.


6-12 jaar

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Vrije Basisschool Braambos (Afdeling Doornzele)

Inschrijven

Organisatie

Gemeente Evergem