Isolde, Les Bens...et l'Orchestre

Isolde Lasoen is al lang niet meer énkel bekend als 'drumster van DAAN'. Over de jaren heen bewees ze een veelzijdige muzikante te zijn die zich met veel passie en overgave in verschillende bands en projecten stort, als drummer én als zangeres. In haar soloproject, simpelweg genaamd ISOLDE, combineert ze beide en wordt ze al sinds het ontstaan ervan begeleid door Les Bens. Samen met haar rasmuzikanten bouwde Isolde een ijzersterke live reputatie op en verzorgde een lange reeks succesvolle concerten, in verschillende formaties
(kwartet, met 3 blazers - XL, en zelfs XXL). Na het verschijnen van de EP l'Inconnu en de LP Cartes Postales komt nu in 2020 een nieuw album uit met covers, Frans- én Engelstalig, die Isolde en de Bennen naar hun hand hebben gezet.
Op de opening van de culturele veertiendaagse kunt u - andermaal dankzij het fanfareorkest van Sleidinge - de première meebeleven van een uniek project:
Isolde, Les Bens… et l'Orchestre: het 50-koppige KF Iever en Eendracht, het Sleins Fanfare-Orkest o.l.v. dirigent Wim Lasoen - broer ván -, die zich voor de gelegenheid alweer op schitterende arrangementen heeft gestort.
Wie het succes heeft geproefd van zowel Isolde's prachtige concerten als de bijzondere projecten van The Black Orchestra weet dat dit een onmisbare avond wordt vol heerlijke poppy, filmische songs en soundtracks, Franse yéyé, obscure en iconische cult!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 25,00
Basistarief: 25,00 €; jongeren en studenten: 18,00 €

Waar

Inschrijven

Organisatie

KF Iever en Eendracht vzw

Filter op categorie