Voxtra bv

Met een gedreven team, een persoonlijke aanpak en kennis van zaken bieden we KMO's een totaaloplossing voor hun volledige IT- en Telecominfrastructuur. Door onze IT en telefoniekennis te bundelen, zijn we voor onze klanten een totaalpartner die meedenkt met de echte noden en wensen van de ondernemer en zijn onderneming.

Met het installeren en configureren van een moderne telefonie-oplossing ervaart u meteen tal van voordelen; geen bezettoon meer voor uw klanten, een professionele uitstraling, mogelijkheden om te koppelen met klantenbestanden, keuzemenu, persoonlijke boodschappen, wachtrijen, opzetten van een webmeeting of conference call in een handomdraai, integratie met parlofonie en videofonie, ...

Bellen via ons eigen VoIP-platform, bespaart je overigens meteen heel wat op je klassieke telecomfactuur.

Samen met onze sterke IT-kennis zorgen we ervoor dat uw telefonie perfect integreert in uw netwerk.
Maar we doen nog meer: ook voor de aankoop, installatie én onderhoud van uw netwerk, pc's, servers, printers, mailomgevingen, ... heeft u aan ons een uiterst betrouwbare partner!

Door middel van standaardisatie, automatisatie, preventie én monitoring kunnen wij met ons team voldoen aan grote noden!

?Lees meer over ons en onze diensten op onze website www.voxtra.be en ontdek hoe wij als onderneming groots kunnen zijn en welke beloftes wij onze klanten maken!

Contactgegevens

Adres
Brugse Steenweg 7 bus 51, 9940Evergem
Provincie
Oost-Vlaanderen
Land
België
T
+32 9 395 44 00
E
info@voxtra.be
W
voxtra.be

Contactpersoon

Steven Geurs

Openingsuren

Op afspraak