Troast Coffee Co.

Wij zijn een ambachtelijke koffiebranderij en bieden koffie aan een in bonen of gemalen en dit in 250gr of 1kg zakken. We leveren gratis in Groot Evergem.

Met 16 jaar ervaring in de koffie wereld, waarvan 5 jaar als coffee & tea expert, startte Toon in 2015 gepassioneerd zijn eigen koffiemerk TROAST: Toon "roast" jouw bakje troost. Samen met Charlotte, recente mede-zaakvoerder, staan ze elke dag klaar om klanten van een heerlijk tasje TROAST te voorzien.

Als Gentse ambachtelijke koffiebranderij zetten ze 100% in op kwaliteit, duurzaamheid en eerlijkheid.

TROAST is zoveel meer dan een branderij, je kan ze inboeken als professionele barista met de mobiele koffiebar omjouw evenementen onvergetelijk te maken. Of wens je liever een koffie workshop te volgen? 

Voor professionals, staat service en kwaliteit centraal. Vraag vrijblijvend een gesprek aan en ontdenk de mogelijkheden van superieure koffie in jouw zaak, of lanceer zonder grote investeringen je eigen koffiemerk. Hier denken ze met jou mee!

In de koffiebar kan je terecht voor een heerlijke koffie, een ontbijt of een brunch. Heb je niet veel tijd, dan kan je kiezen voor een take away koffie of drankje. 

Contactgegevens

Adres
Kramershoek 6, 9940Evergem
G
0473 893 624
E
info@troast.be
W
troast.be
Handelsregister
0712665136

Contactpersoon

Vermeulen Toon

Openingsuren

Op afspraak