Studio Karolien

Aangenaam, ik ben Karolien, oprichter van Studio Karolien en uw strategisch rechterhand. Het is mijn passie om bedrijven mee te helpen groeien en bij te staan tijdens hun groeifase.Strategie

Als we uw ideale klanten willen bereiken, moeten we eerst een effectieve strategie creëren. Wat zijn hun pijnpunten? Wat zijn hun behoeften? Hoe verwerken zij informatie?

Planning

Consistentie is essentieel als u top-of-mind wilt blijven bij uw publiek. Uw strategische marketingstrategie moet dus worden ingepland en met oog op succes.

Design

De juiste visuals voor uw social media posts, voor de campagnes, of voor het commercialiseren van uw nieuw product. Brochures? Flyers? Of beursmateriaal uitwerken? Check.

Copywriting

SEO: hoger scoren in Google. Met de juiste zoekwoorden worden er tal van blogposts en juiste teksten geschreven om bovenaan te verschijnen in de resultaten.

-----------------------

De marketeer met een oog voor design & de grafisch ontwerper die gaat voor conversie.

01

Vele marketeers hebben geen esthetisch verfijnde blik. Ze blinken uit in de strategie of de data analyse, maar de uitwerking ziet er op design vlak maar ‘zo zo’ uit. Met een master in beeldende kusten – grafisch ontwerp – blijf ik een marketeer met oog voor design.

02

Vele grafisch ontwerpers maken prachtige designs, maar weten niet hoe ze jouw doelgroep specifiek kunnen triggeren. Door de jarenlange specialisatie in marketing blijf ik tijdens het ontwerpen van grafisch materiaal steeds de ideale klant in het achterhoofd houden. 

Contactgegevens

Adres
Doornstraat 82, 9940Evergem
Provincie
Oost-Vlaanderen
Land
België
G
+32 496 75 71 99
E
hello@studiokarolien.com
W
www.studiokarolien.com

Contactpersoon

Hermans Karolien

Openingsuren

Op afspraak