Soeperman Jan

  • Wij leveren huisbereide, verse soep aan huis, bedrijven, scholen en verenigingen. Hierbij willen we benadrukken dat onze soep gemaakt wordt met hoofdzakelijk lokale en seizoensgebonden groenten zonder toevoeging van dikkingsmiddelen, room, aardappelen ed. Ook vegetarische en vegan soepen bieden wij aan. 1l soep = €4

  • Deze verse soepen kan je 24/7 kopen in onze gezonde automaten in Elslo 142 (Evergem) en Wurmstraat 22 (Sleidinge). Ook halve liters verkrijgbaar (€2,90). Tomatensoep met balletjes proberen we steeds te voorzien in onze automaten.

  • We maken ook gezonde maaltijden. We willen graag een alternatief bieden naast ongezonde fastfood als afhaalmaaltijd. Deze maaltijden variëren steeds, maar één zaak is zeker: Je eet licht, lekker en gezonder. Deze meeneemmaaltijden (al dan niet veggie/vegan) zijn te herkennen in de automaat aan de sticker ‘healthy wealthy’(€8,5). We maken ook pasta's met verschillende sausen. Die zijn in de automaat te herkennen aan de sticker 'energy boost' (€8). Ook zelfopgevulde wraps vind je er. Homemade= lovemade!

  • GRATIS THUISLEVERING: We leveren alle bovenstaande vitamientjes zonder meerkost aan huis in Sleidinge en Evergem.

Super dat je lokaal én artisanaal koopt. Bedankt daarvoor!

Contactgegevens

Adres
Elslo 142, 9940Evergem
Provincie
Oost-Vlaanderen
Land
België
G
0486 367 598
E
info@soepermanjan.be
W
soepermanjan.be

Contactpersoon

Moens Jan

Openingsuren

  • zondag gesloten