Coachingspraktijk - Rust in je Hoofd

Vind de weg naar meer rust en een bewuster leven

Mieke Detailleur geeft personal coaching aan mensen die meer rust willen in hun hoofd. Ze begeleidt hen bij faalangst, trauma, schaamte en perfectionisme.

Via Rust in je Hoofd geef ik motiverende coachings en workshops aan volwassenen en kinderen die weer op adem willen komen, en rust willen vinden in hun hoofd en buik. Want rust is de sleutel tot een gelukkiger en gezonder leven. Een leven zonder faalangst, schaamte, trauma’s of een doorgedreven perfectionisme. En dus een leven waarin depressie, burn-out of stress minder kans maakt.

Door rust te creëren in het hoofd, volgt ook meer rust in de buik. Want vaak leiden faalangst en een gebrek aan zelfvertrouwen tot overgewicht, omdat we onze negatieve gevoelens compenseren met ongezond en veel eten. Als afslankcoach begeleid ik je naar meer rust in je buik.

Mijn aanpak voor meer rust

Rust in je Hoofd streeft ernaar om volwassenen en kinderen zich goed in hun vel te laten voelen, en hen te leren geloven in hun eigen kunnen. Ik kijk naar je levensstijl en je levensgeschiedenis en achterhaal wat jou bezighoudt. Samen bepalen we wat de ideale situatie zou zijn, zodat ik jou naar dat doel kan coachen, motiveren en evalueren. Ik laat je in je eigen tempo de rust terugvinden die je nodig hebt.

Kindercoaching en leerbegeleiding

Als coach werk ik ook bijzonder graag met kinderen. Zij zijn de volwassenen van morgen en dus is het belangrijk om te investeren in de manier waarop ze in het leven staan. Want ook kinderen kampen vaak met een gebrek aan zelfvertrouwen. Ze schamen zich voor hun resultaten op school en krijgen daardoor faalangst. Kinderen met leermoeilijkheden zoals dyslexie en dyscalculie leren bij Rust in je Hoofd om hun Het doel? Meer rust in het hoofd van je kind.

Personal coaching: 

In mijn praktijk Rust in je Hoofd begeleid ik je met de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd door je overdreven perfectionisme, je faalangst, je gevoelens van schaamte, je gebrek aan zelfvertrouwen of je onverwerkte trauma’s. Wil je opnieuw rust vinden in je hoofd en je beter in je vel voelen? Dan help ik jou in je eigen tempo om dat doel te bereiken.

Wil je kunnen zijn wie je bent, maar voel je voortdurend de druk om in een perfect plaatje te moeten passen?

Beïnvloedt faalangst je persoonlijke en/of professionele leven?
Zoek je een manier om met een ingrijpende gebeurtenis of een trauma om te gaan?
Wil je sterker in het leven staan en genoeg vertrouwen vinden om je doelen te verwezenlijken?

Mijn aanpak voor personal coaching:
• Je maakt een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek, zodat ik naar jouw vragen en verwachtingen kan luisteren. Deze thema’s komen zeker aan bod:

  • Wat houdt jou bezig?
  • Wat houdt jou tegen om rust te vinden in je hoofd?
  • Wat zou voor jou de ideale situatie zijn?

• Is er een klik? Dan spreken we af voor meerdere sessies, zodat we samen jouw doelstelling kunnen nastreven. Zo evolueren we naar een positieve oplossing.
• Ik stem je coaching af op jouw specifieke behoeften en wensen. Ik heb geen werkwijze die ik identiek toepas op elke persoon. We maken oefeningen, we praten of tekenen. Ook meditatie is een optie. Alles gebeurt op basis van jouw persoonlijkheid en in jouw tempo. We evalueren regelmatig of de aanpak voor jou werkt.

Merk je dat je door je overvolle hoofd vlucht in veel en ongezond eten? Ontdek dan ook mijn afslankcoaching , waarbij we samen streven naar meer rust in je buik.

Contactgegevens

Adres
Belzele Dorp  26 bus 103, 9940Evergem
E
mieke@rustinjehoofd.be
W
rustinjehoofd.be/

Contactpersoon