Onderlinge Hulp Evergem-Ertvelde vzw (OH-EvEr vzw)

OH-EvEr vzw is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor vereenzaamde alleenstaanden en gezinnen die het zowel financieel als sociaal moeilijk hebben en niet altijd kunnen rekenen op de wettelijk georganiseerde solidariteit. Ons werkgebied omvat de deelgemeenten Evergem en Ertvelde. Wij werken daarvoor samen met het OCMW en af en toe ook met de gemeentelijke diensten rond sport, cultuur, bib en jeugd.

Wij trachten via allerlei activiteiten onze doelgroepen te ondersteunen en zo hun maatschappelijke integratie te verbeteren. Onze acties omvatten zowel materiële hulp (voedselpakket, medisch niet-liggend vervoer, sinterklaasactie…) als sociaal-culturele initiatieven (creatieve ontspanning, sport, toneel, uitstappen, kerstfeest, moederdag, …).

Informatie

e-mailadres: ohever9940@gmail.com

  • Marc: 0491 08 87 89
  • Hugo: 0492 54 89 48

ACTIES en ORGANISATIES van OH-EvEr vzw

Alle activiteiten en acties van OH-EvEr vzw zijn uitsluitend gericht naar personen en gezinnen die bij onze vzw bekend zijn.

VOEDSELBEDELING 

De voedselbedeling gaat door elke vierde donderdag van de maand.

Enkel voor personen met een door het OCMW afgeleverd doorverwijsformulier.

De voedselpakketten worden door een vrijwilliger thuis bezorgd vanaf 11.00 uur of u kan ook zelf komen ophalen in Ter Gulden Celle, Doornzele, tussen 11.30 en 12.45 uur, wat ten zeerste op prijs wordt gesteld.

Een aanvraag is 6 maanden geldig, de zesde maand krijgt men een nota waarbij wordt gevraagd de eventuele aanvraag te hernieuwen.


'DE KAPEL' - ACTIVITEIT voor ALLEENSTAANDEN

Elke tweede donderdag van de maand wordt er vanaf 14.00 uur een gezellige namiddag met afwisselende activiteiten georganiseerd in de oude kapel van Ave Maria in Hooiwege, Sleidinge.FAMILIAAL ONTBIJT: (Corona)

SINTERKLAAS komt op bezoek op

KERSTFEEST op maandag 26 december 2021 vanaf 12.00 uur.

DAGUITSTAP voor ALLEENSTAANDEN: ??

DAGUITSTAP voor GEZINNEN: ??

VOORSTELLINGEN in CULTUURCENTRUM STROMINGCM-MOBIEL (Zorgend Vrijwilligerswerk)

Enkel voor medisch vervoer (dokter, ziekenhuis, specialist...) tegen onkostenvergoeding.

Voor Evergem: Liesbeth 0473 84 38 87

Voor Ertvelde: Arnaud 0479 84 01 60
Contactpersoon

Claeys Marc