La Vinoteca

La Vinoteca heeft een 100-tal Europese wijnen in het gamma. Franse, Italiaanse, Spaanse, Oostenrijkse en Griekse wijnen. Onze prijzen variëren van 5 tot 50 euro per fles.

BESTEL ONLINE

GRATIS LEVERINGEN AAN HUIS IN EVERGEM!

In Covid-tijden is onze online shop de veiligste manier van wijnen aankopen. Om van jouw favoriete wijnen veilig te blijven genieten tijdens deze Corona crisis bieden we tijdelijk een GRATIS LEVERING aan huis service in een straal van 25 km. Je kan deze optie eenvoudig selecteren tijdens het uitchecken in de online shop. Anderzijds bieden we de mogelijkheid om online bestellingen af te halen in de winkel, ook deze optie kan je selecteren in de online shop. Onze fysieke winkel blijft open volgens de normale openingsuren.

Ga voor kwaliteitswijnen dankzij de doorgedreven selectie van La Vinoteca. Ons assortiment wijnen is georiënteerd op Europese wijnen en steeds afkomstig van kleine tot middelgrote producenten. Met onze wijnproducenten bouwden we een echte vertrouwensrelatie uit. We treden dan ook vaak op als exclusief verdeler. Zo kan je bij La Vinoteca wijnen ontdekken die niet te vinden zijn in de klassieke retailsector. Via onze webshop kan je deze unieke wijnen online bestellen, snel en eenvoudig. Onze klanten het plezier van goede wijn laten beleven, dat is onze passie! Voor persoonlijk advies kan je steeds mailen, bellen of langskomen in onze winkel, je bent er steeds van harte welkom. 

Wat zijn de troeven van La Vinoteca?

De selectie gebeurt heel zorgvuldig. Een nieuwe wijn komt er pas in als aan alle criteria voldaan is. Meestal leren we nieuwe wijnen kennen op één van de vele wijnbeurzen die we aandoen. Na die voorselectie volgt in de winkel een echte proefsessie met een panel op basis van toegestuurde proefstalen. 95% van de proefstalen wordt trouwens met een onvoldoende teruggestuurd.

Onze slogan is “Uw smaak verdient een goed glas wijn.” Elke klant krijgt een individuele aanpak. Smaak is immers heel subjectief… Bij een nieuwe klant zoeken we altijd eerst uit wat iemands voorkeur geniet. Is het een liefhebber van sterke tannines, of eerder van fruitige wijnen. En zo kunnen we gaan kiezen. We gaan voor kwaliteit. Van bijna alle wijnen in de winkel hebben we de exclusieve importlicentie voor België.

Tot binnenkort!

Pieter Gregoir
La Vinoteca

Contactgegevens

Contactpersoon

Openingsuren

  • vrijdag
    14 - 18.30 uur
  • zaterdag
    9.30 - 18.30 uur