Gare 55

Doe zoals thuis: deel wat je wil in de gemeenschappelijke ruimtes of trek je in alle rust terug op je kamer.

GARE 55 is een duurzaam verblijf in full colour voor expats, bedrijven en groepen. Je kan ons vinden in de haven van Gent. Het is dicht bij die van Antwerpen en Zeebrugge en het ligt op fietsafstand van het idyllische Assenede en het krekengebied. Nu en dan, alleen overdag, dendert een trage trein voorbij.

De perfecte thuisbasis

GARE 55 is een thuisbasis weg van huis.

In de knap ingerichte gemeenschappelijke ruimte (met tuin) is meer dan genoeg plaats om te socializen, of juist om een stil hoekje op te zoeken en nog wat te werken. Het is er ook perfect om tv te kijken, te koken, te eten of te lezen.

In de stijlvolle kamers heb je alle comfort, inclusief een eigen kitchenette en badkamer. Maar het echte verschil zit in de details: in de fantastische bedden, in spots op de juiste plaatsen, in de laadpalen (wagens) en laadpunten (e-bikes), in de zonne-energie, in onze samenwerking met luxueuze (handzepen en lotions van Atelier Rebul), duurzame en vaak lokale leveranciers, en in het verrassende uitzicht op de tuin en de oude spoorweg.

Vergader. Werk. Zoals jij wil.

Een klassieke meeting, een freewheelende brainstorm, een inspirerende presentatie, een kruisbestuivende co-working sessie, een workshop in de keuken: kies zelf maar hoe jij wil werken in onze flexibele ruimte.

Eten & drinken

Koffie is belangrijk. Koffie is warmte en liefde in een kopje. En dus is die altijd gratis voor onze gasten. Verder zorgen wij voor een heerlijk, eerlijk en lokaal ontbijt. Voor de rest kies je zelf. Je kunt iets klaarmaken in de grote keuken, of iets bestellen, en natuurlijk kennen wij ook de lekkerste adresjes om uit te gaan eten.

Contactgegevens

Adres
Stationsstraat 71, 9940Evergem
G
+32 479 990 854
E
info@gare55.be
W
https://www.gare55.be
Organisatietype
B&B - verblijfplaats voor expats - toeristische logies voor grote groepen

Contactpersoon

Cauwels Stefaan

Openingsuren

 • maandag
  0 - 23.59 uur
 • dinsdag
  0 - 23.59 uur
 • woensdag
  0 - 23.59 uur
 • donderdag
  0 - 23.59 uur
 • vrijdag
  0 - 23.59 uur
 • zaterdag
  0 - 23.59 uur
 • zondag
  0 - 23.59 uur