Europese Goudstandaard

Europese Goudstandaard: investeren in munten, zilver en goud. 

In deze turbulente tijden bevinden we ons in een periode van grote onzekerheid. De geldpersen draaien overuren, waardoor er een overvloed aan nieuw geld in omloop wordt gebracht. Dit heeft geleid tot grillige schommelingen in de rentetarieven en een alarmerende stijging van de inflatie. Hoewel regeringen beweren dat deze situatie van voorbijgaande aard is, begrijpen centrale banken dat een hoge inflatie noodzakelijk is om het overmatig bijgedrukte geld terug te vorderen, wat eigenlijk neerkomt op een vorm van verborgen belasting.
 

Waarom beleggen in edelmetalen?

Om jezelf te beschermen tegen de volatiliteit van de huidige economische omstandigheden, adviseren talloze experts om je beleggingsportefeuille te diversifiëren door te investeren in fysiek edelmetaal, zoals goud en zilver. Deze waardevolle metalen hebben al eeuwenlang bewezen dat ze een veilige haven vormen tijdens economische crises en inflatoire periodes. Door een deel van je vermogen toe te wijzen aan deze tastbare activa, kun je een robuuste bescherming opbouwen tegen de schommelingen op de financiële markten.

Het bezitten van fysiek edelmetaal biedt niet alleen een intrinsieke waarde, maar kan ook fungeren als een verzekering tegen devaluatie van valuta en andere financiële risico's. Het kan dienen als een buffer tegen de negatieve effecten van geldontwaarding, omdat goud en zilver historisch gezien hun waarde behouden of zelfs verhogen in tijden van economische onzekerheid.

 

Wat zijn de voordelen van investeren in goud?

De waarde van ons fysieke geld, ook wel bekend als FIAT geld, neemt jaarlijks af. Dit komt omdat centrale bankiers de macht hebben om zoveel geld te drukken als ze willen, zonder enige beperking. Inflatie geniet voor hen de voorkeur. In contrast hiermee staat goud, dat een schaars goed is en niet zomaar vermenigvuldigd kan worden door een centrale bank of overheid, in tegenstelling tot papiergeld. Fysiek goud draagt bovendien geen tegenpartijrisico.

Het diversifiëren van een beleggingsportefeuille met edelmetalen zoals goud kan deze minder volatiel maken. Dit komt doordat edelmetalen vaak in tegenovergestelde richting bewegen van traditionele beleggingsklassen.

De financiële crisis van 2008 heeft duidelijk gemaakt dat banken plotseling failliet kunnen gaan, waardoor rekeninghouders veel van hun spaargeld kunnen verliezen. Overheden hebben het recht om een deel van je spaartegoed te confisqueren door middel van de zogenaamde 'bail-in'-wetgeving. Goud, dat geen tegenpartijrisico heeft, kan in dergelijke situaties een van de weinige veilige beleggingen zijn. Tijdens beurspaniek, wanneer er vaak een 'vlucht naar kwaliteit' plaatsvindt, kan goud daar enorm van profiteren. Daarom kunnen edelmetalen bescherming bieden tegen een financiële of bancaire crisis.

 

Wat zijn mogelijke beleggingsscenario’s? 

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om investeringen in edelmetalen. Een van de opties is het fysiek aankopen van gouden baren. Dit is een directe en tastbare vorm van investeren in goud. Daarnaast kan men ervoor kiezen om fysiek gouden en/of zilveren munten aan te schaffen. Deze munten kunnen zowel als belegging worden gezien en als een vorm van liquide middelen in tijden van crisis.

Een andere mogelijkheid is een spaarplan met een gegarandeerde meerwaarde op de lange termijn. Afhankelijk van de duur van het plan - 10, 15 of 20 jaar - kan de meerwaarde oplopen tot wel 7% per jaar. Dit soort plannen worden vaak ondersteund door zilveren munten als onderpand, wat zorgt voor extra zekerheid en stabiliteit.

Daarnaast bestaan er ook beleggingsmogelijkheden met een gegarandeerde meerwaarde van 3% per jaar. Deze vorm van beleggen maakt ook gebruik van gouden en/of zilveren munten als onderpand. Het voordeel hiervan is dat, zelfs in het geval van een economische neergang, de waarde van de belegging is gewaarborgd door het fysieke edelmetaal dat als onderpand dient.

 

The Future Investment (CERT): een UNIEK concept met gegarandeerd rendement

Zeker en stabiel rendement lijkt tegenwoordig ongrijpbaar. Veel investeringen zijn onderhevig aan derden, wat zowel je kapitaal als je rendement onzeker maakt. Zelfs zogenaamde 'zekere' investeringen zijn enkel stabiel zolang de betrokken partij of het product stabiel blijft, met risico's die kunnen leiden tot volledig verlies. De 'investering van de toekomst' minimaliseert deze risico's door je kapitaal niet bloot te stellen aan derden of papieren producten. In plaats daarvan wordt je investering fysiek aan je geleverd in de vorm van goud en zilver, waardoor de zekerheid wordt geboden dat je geld niet kan worden gereduceerd tot nul.

Wat betreft rendement zijn bijna alle economen en financiële experts het erover eens dat de opbrengsten van fysiek goud en zilver de komende decennia zeer goed zullen zijn op middellange en lange termijn. Bij het vergelijken van prognoses is er een 99% positieve rendementsverwachting. Maar om de investering volledig 'toekomstbestendig' te maken, streven ze ernaar om ook die 1% onzekerheid te elimineren.

 

Nieuw: unieke terugkoopgarantie en instap

De Europese GoudStandaard heeft een unieke investeringsmodule ontwikkeld om hun klanten tastbare en veilige investeringen te garanderen, zonder het risico van betrokkenheid van een derde partij, terwijl ze tegelijkertijd een solide rendement bieden. Het model is uniek in zijn soort op internationaal niveau, zowel wat betreft de producten als de gegarandeerde waardeontwikkeling. Bij aankoop van fysieke gouden en/of zilveren producten bieden ze bovendien een gegarandeerde terugkoopoptie, tot wel 130% van de oorspronkelijke aankoopwaarde, afhankelijk van de investeringstermijn. De minimale investering voor dit plan begint bij 25.000 €.

De formule is exclusief en geen massaproduct vanwege de hoge kwaliteit, zuiverheid en exclusiviteit van de onderliggende producten. Ze kunnen het jaarlijks aan slechts 480 klanten in België aanbieden, afhankelijk van het gemiddelde investeringsbedrag. Als het maximale totale kapitaal halverwege het jaar wordt bereikt of de aankoopprijzen sterk stijgen door grote wereldwijde vraag, kan er een wachttijd ontstaan. Aanvragen worden behandeld op volgorde van ontvangst, met voorrang voor bestaande klanten. Daarom wordt er aangeraden je aanvraag en gegevens tijdig in te dienen via het aanvraagformulier op de website. Grijp nu je kans voor deze nieuwe en 100% betrouwbare beleggingsformule. 

 

Hoe goud en zilver kopen online kopen?

Bij de Europese GoudStandaard kun je goud en zilver aan de beste prijs kopen. Zowel professionele handelaars als particulieren kunnen ze de scherpste prijzen bieden en dit dankzij hun goede positie in de edelmetaalmarkt. Doordat ze nauw samenwerken met een groot distributienetwerk van professionele aannemers kunnen ze de beste prijzen garanderen bij het aankopen en verkopen van goud en zilver. 

Op de website kun je ook gemakkelijk edelmetalen kopen via de webshop. Daar vind je een selectie aan munten die op dit moment in de kijker staan, met bijbehorende waarde en aankoopprijs. Let er zeker op dat je bij het online bestellen kiest voor Werner Cornette als je adviseur. 

Contactgegevens

Adres
De Seillelaan 26, 9940Evergem
G
+32 478 625 866
W
de-europesegoudstandaard.be
Organisatietype
Aan- en verkoop beleggingsgoud en zilver

Contactpersoon

Cornette Werner

Openingsuren

Op afspraak