Cosy Food

Bij Cosy Food gaan wij voor lekkere en verrassende maaltijden waarin versheid en smaken centraal staan. Wij focussen ons voornamelijk op bruiloften, walking dinner, chef aan huis en (dessert)buffetten. Je kan ook onze foodautomaat terugvinden aan tramhalte het Brielken, bij krantenwinkel 't Gazetje. 

Walking dinner

Onze walking dinner-opties bieden een eigentijdse benadering van verschillende kleinere maaltijden. Zo kunnen uw gasten genieten van een breed scala van gerechtjes gepresenteerd op onze eigen 'cosy'-manier. 

(Dessert)Buffet

In het verlengde van onze walking dinner formule liggen onze (dessert)buffetten. Afhankelijk van de gelegenheid is het fijn om verschillende desserten op tafel te kunnen zetten. Een babyborrel, communie, tuin- of doopfeest op de planning? Alles kan en is mogelijk voor zeer grote groepen (100+ personen). 

Chef aan huis 

Wilt u een bijzondere gelegenheid bij uw thuis vieren. Creëer uw eigen bubbel en Benjamin doet de rest. Cosy Food brengt de restaurantbeleving naar uw thuis in dit origineel concept. 

Bij Cosy Food begrijpen we dat elk evenement uniek is, daarom streven we ernaar om onze cateringdiensten aan te passen aan uw specieke wensen en verwachtingen. Wij denken mee met de klant en gaan voor een beleving die perfect aansluit bij de sfeer en stijl van uw gelegenheid. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 

Contactgegevens

Adres
Kloosterstraat 11 bus A, 9940Evergem
G
+32 474 174 742
E
info@cosyfood.be
W
https://cosyfood.be/
Organisatietype
Catering

Contactpersoon

De Sy Benjamin

Openingsuren

Op afspraak