Schilder & Decoratiewerken Colours In Motion

Ondertussen is COLOURS IN MOTION al meer dan 15 jaar actief.

Onze ervaring is dat alles start van bij het eerste gesprek, het luisteren naar onze klant met betrekking tot zijn wensen en de technische aspecten ervan. Hierin staan communicatie en kwaliteit centraal om al onze projecten af te werken met een hoge kwaliteit. Want kleur is niet zomaar kleur, het is een belevenis, een gevoel die als doel heeft na het afwerken van het project de klant te laten thuiskomen in zijn wereld.

Wij zijn actief in Oost Vlaanderen en West Vlaanderen.

Door onze jaren ervaring hebben we veel kennis van zaken over alles wat met decoratie te maken heeft. Wij kunnen u helpen, ons bedrijf is vakkundig in schilderwerken, decoratiewerken, het plaatsen van wand- en vloerbekleding, gyproc, zolder renovatie, klussen en karweien en zelfs raamdecoratie.

Onze ervaring leert ons dat een klant vaak ook wenst om 1 aanspreekpunt te hebben voor zijn project zodat de zaken goed opgevolgd worden en vlot na elkaar worden uitgevoerd, wij denken hieraan aan te vernieuwen elementen zoals schrijnwerk, vloeren, elektriciteit, verlichting en zo meer.. Door onze jaren in de bouw wereld hebben wij een groot netwerk aan collega zelfstandigen in bijna elke branche van de bouwnijverheid. Dus wenst u te bekijken of wij u schilder project of renovatieproject in goede banen kunnen leiden, neem gerust contact op.

Bent u op zoek naar een professioneel team dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem gerust contact met ons op, wij maken voor u een gedetailleerde, vrijblijvende offerte.

Mvg,

Kelly Van Waes

Zaakvoerder

Contactgegevens

Contactpersoon