Paramedisch Centrum Believe

Paramedisch Centrum BeLieve - Doornstraat 16, 9940 Evergem

“Oe ist?”
Het is de eerste vraag die wij aan iedereen stellen die hier binnenwandelt.

Omdat het ons echt interesseert. Omdat iedereen zich al een keer minder in zijn vel voelt of met een (fysiek of mentaal) probleem kampt. Omdat we weten dat je alleen maar beter kan worden als het ook in het koppeke goed zit. Want wie  geestelijk en lichamelijk in balans is, heeft al een belangrijke stap gezet op weg naar genezing.

Deskundig advies

Alles vertrekt vanuit de juiste wetenschappelijke basis en ervaring. Al onze therapeuten zijn top in hun domein en staan voor goed en deskundig advies. Wij gaan voor een duurzame ondersteuning waarbij we, samen met jou, ervoor zorgen dat de basis goed zit, zodat jij ook alleen verder kan. We willen de basis zijn, én de evolutie.

Sociaal & begaan

Bij BeLieve werken we vanuit onze verschillende disciplines samen aan jouw welzijn. Jij staat hier centraal. Met een aanpak op maat werken we aan jouw goed gevoel. Hier geen bandwerk, maar therapeuten die sociaal en begaan zijn, en jou als mens volledig ondersteunen.

Alles op één plek

We hebben het allemaal druk en vergeten daarbij wel eens om goed voor onszelf te zorgen. BeLieve maakt het je gemakkelijk, door iedereen op één plek te verzamelen. Wij gidsen je naar de geschikte therapeut. Samen hebben we maar één doel: jou beter maken.

Contactgegevens

Adres
Doornstraat 16, 9940Evergem
T
09 258 81 58
E
ellen.schatteman@believe-med.be
W
www.believe-med.be
Organisatietype
Medisch

Contactpersoon

Openingsuren

Op afspraak