Bekatel by Spectrum - Telenet Center Ertvelde

Bij Spectrum staan we klaar om onze klanten de beste audio- en videoproducten en diensten te bieden. Al 60 jaar zijn we een ervaren high-end audio-, video- en telecombrand met sinds recent 5 locaties in België! Onze uitgebreide selectie van topkwalitatieve audio- en videoproducten, samen met ons ervaren personeel, maken ons een betrouwbare bron voor al je Hi-Fi-, Video- en Telenet-behoeften.

We bieden custom installatie, setup-services, reparaties en upgrades voor alle grote merken. Of je nu op zoek bent naar een nieuw geluidssysteem of hulp nodig hebt bij Telenet-problemen of bij het instellen van een telecomsysteem, je kunt op ons rekenen om je de beste service te bieden!

Als Hi-Fi- en videomerk zijn onze values 'horen, zien en service'. Wij bieden een breed assortiment aan audio en visuele producten. Ons team zet zich in om de tevredenheid van de klanten te garanderen. Wij streven ernaar ervoor te zorgen dat klanten de beste kwaliteit ervaring krijgen met onze producten en diensten.

Spectrum staat voor je klaar om je met alle mogelijke diensten bij te staan.

Algemene hulp in huis ? Computer reparatie ? Hulp nodig met het instellen van je E-mail accounts? Jij noemt het op en wij komen helpen!

Kom langs bij je dichtsbijzijnde locatie in Brugge, Kortrijk, Tielt, Aalter of Ertvelde. Maak nu je afspraak!

Contactgegevens

Adres
Lindenlaan 10, 9940Evergem
Provincie
Oost-Vlaanderen
Land
België
T
09 344 49 66
E
info@myspectrum.be
W
https://www.myspectrum.be

Contactpersoon

Declerck Christophe

Openingsuren

 • maandag
  9 - 12 uur & 13 - 18 uur
 • dinsdag
  9 - 12 uur & 13 - 18 uur
 • woensdag
  9 - 12 uur & 13 - 18 uur
 • donderdag
  9 - 12 uur & 13 - 18 uur
 • vrijdag
  9 - 12 uur & 13 - 18 uur
 • zaterdag
  9 - 12 uur & 13 - 16 uur
 • zondag gesloten